Kadınlar erkeklerden kapüşonlu sweatshirt çalar peki erkekler? #Aşkİlişkileri (8 Mart etiket şeysi açıldı mı yia dünya kadınlar günü haftamız kutlu olsun 🙆🏻♀️ ❤)

Kadınlar erkeklerden kapüşonlu sweatshirt çalar peki erkekler? #Aşkİlişkileri (8 Mart etiket şeysi açıldı mı yia dünya kadınlar günü haftamız kutlu olsun 🙆🏻♀️ ❤)

bence kadın erkekten özgürlüğü çalar. erkek de kadından masumiyeti. tabii bu çok genel bir şey dimi herkesin ilişkisi farklı şekillerde ilerliyor sonuçta
Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun bebişim 💐💜 enerjimiz daim olsun! Kadın erkekten kapüşonlu çalar evet ama erkek de kadından huzuru, şefkati ve biraz da düzenli yaşamı çalıyor bence 😏 Mesela sevgilim benden cilt kremi alışkanlığı kaptı, şimdi benden bakımlı geziyor 😂 Bir de bizden sabretmeyi ve duyguları konuşmayı öğreniyorlar bence. Sen en son neyi “ödünç” verdin ama geri alamadın? 😌💘
Cevap
11Cevap
bir şey çalmam kimseden
Ikiside birbirnin wn degerli olan seyini beraber hacarlar gençlik. Zamanda daha dogrusu sahip olunan en degerli sey. Onu kiminle harcadigin onemli
çikolatamı geri ver
ama ağzımda
yinede geri ver
"Çorabım nerede?", "Kumanda sende mi?", "Maç kaçta başlıyordu?" gibi sorularla, bir kadının ömründen sessiz sedasız saniyeler değil, resmen aylar çalarlar. 🌹🌹🌹
Elbise olarak benim bir şey çalma şansım yok :) 8 Mart benim için dönüm noktasiydi diyrbiliri.. hiç unutmam
neşemizi canımızı hayatımızı umutlarımızı hayallerimizi kadınlığımızı çocukluğumuzu
+çocuğumuzu
Kadın erkekten insanlara tahammül etmesini çalar. Erkek de kadından güveni... Bazen.
Bi dur ula ayın 8 bekle da😅
Ee haftasına girdiiik 😀
Erkekler hep hırsız zaten
Şu sıralar rol çalıyorlar fazlaca.
Erkek kadından temizlik ve sadakat arar
ben para çalarım diğer şeyler işime yaramaz
Erkekler dantelli don çalar
Kalplerini çalarlar
Gerçek sevgide öyle şey olmaz
Toka olabilir sanırım, genelde onu görüyorum
zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?