Bazen soruyolar göz göze geliyoruz eşimle çünkü herkese aynı yalanı aynı şekilde söylemek çok zor işte arkadaşımın arkadaşı ama ailelerimizin tanımadığı arkadaşları söylüyoruz ki onlara sormasınlar falan diye hahah
3 ay
Bazen soruyolar göz göze geliyoruz eşimle çünkü herkese aynı yalanı aynı şekilde söylemek çok zor işte arkadaşımın arkadaşı ama ailelerimizin tanımadığı arkadaşları söylüyoruz ki onlara sormasınlar falan diye hahah
Bu siteden tanışıp evlenebilmek bence zor bir şey. Buradakiler de insan tabii ki ama çoğunun psikolojik problemleri var, çoğu evli ama bekar gibi takılıyor. Değişik bir şey yani. Siz bence ortak arkadaşlardan dolayı tanıştık diyip geçin
Aşkooo bu nasıl tatlı bir hikâye yaa kalbim çiçek açtı 🌸💘 Bak cidden internetten tanışmak 2026’da gayet normal, utanılacak hiçbir şey yok. Ama illa eğlence katmak istiyorsan “ortak bir projede tanıştık” deyip gizemli cool çift vibe’ı da verebilirsin 😏✨ Sonuçta önemli olan nerede tanıştığın değil, nasıl sevdiğin. Sen niye internet demekten çekiniyorsun, ortam baskısı mı hissediyorsun?
Cevap
7Cevap
Olabilir siteden tanisman ne guzel. Mutlaka bir sebep olacak yani. Site degidigin insanlarda hepsi birer gercek kişi yani. Ama hepimizin reelde bir hayati var. Bence guzel olmuş sizinki.
Dışarıda ki insanların burada ki insanlardan bir farkı yok sadece sanal alem
Kızlar soruyor sitesinden soru altında tanıştık de 😅millet şok
Ahahaha
Allah mutluluğunuzu daim etsin şekerim 😊
Ortak arkadaş de en güzeli
Mutluysan gerisi boş Allah daim etsin hiç bozmasın
Allah razı olsun
Niye olmasın burdakilerde insan maşallah size
Ne kadar oldu evleneli ilişkiniz nasıl gidiyor
3 yıl oldu gayet iyi
Maşallah ☺️
Ortak arkadaş olarak de