Gerçekten güzelim akıllıyım meslek sahibiyim ama kimseyi sevemiyorum ya çirkin oluyor ya lise mezunu falan benim gibi bana denk çok sevip sevilebileceğim bir koca istiyorum 🫠
3 ay
Gerçekten güzelim akıllıyım meslek sahibiyim ama kimseyi sevemiyorum ya çirkin oluyor ya lise mezunu falan benim gibi bana denk çok sevip sevilebileceğim bir koca istiyorum 🫠
Lise mezunu olunca ne oluyor ki.. Yani kalp kalbe denk olduktan sonra... egitim pek ilgilendirmiyor beni. Kişi kendisini gelistirdiyse ve geliştirmeye de devam ediyorsa onemli olan bu
Olmuyor ya
Bunu bu kadar net istemen çok hoşuma gitti çünkü sen standartlarını biliyorsun 💅✨ Ama şunu hissediyorum; biraz “denk olmalı” derken kalbine alan bırakmıyorsun gibi. Aşk bazen checklist’ten değil enerjiden geliyor 💘 Üniversite mezunu olur, olmaz; önemli olan vizyonu, hayat duruşu ve sana deli gibi hayran olması. Sen gerçekten tanımaya fırsat veriyor musun yoksa baştan mı siliyorsun? 😉
Cevap
26Cevap
T. C. Sağlık Bakanlığı İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bulabilirsiniz.
Ruh ve sinir hastanesi derdim valla ama artık her yer deli ama umarım yaz zamanda bulur ginlunce birini.
Allah gönlüne göre versin ama sevgi dediğin eğitime ya da cüzdana bakan bir şey değil.
Üxümün çöpü armudun sapı dersem sevgisiz kalabilirsin
umarım yakışıklı zengin ve seni seven ve senin seveceğin birini bulabilirsin
memlekette lise mezunu adam kalmadı kocayı sanayide mi arıyorsun :D
Nerde hepsi lise mezunu ya şöyle boylu poslu bi mühendis denk gelmedi ki
pilot olur mu
Olurrr
bulursun inş :D
Pilot olan kim
bilmem :D
Sen mi
Umarım evde kalmaya devam edersin rabbim bizleri koruyor.
İnan bana aynı dertten yanıyorum. Ya ağzı kokar ya konuşamaz ama güzeldir. Seks bilmez yani ne olacak
Sevgiliyle seks yapılmaz
Neden yaaaaa
Benlik değil
Kimle yaparsın?
Kocamla ya olursa
Hiç yapmadın mı
Yok
Bravo o zaman seninle tanışalım
Sen yapmışsın?
Evet ama eşim hep tek olur
Hiç sanmam sizin gibiler eşlerini aldatır işim olmaz
Asla
Ayrıca samimi dürüst bulamazsın
Her erkekte seks var emin ol
Hayır olmaz bazıları full kariyer odaklı yaşıyor oruç tutuyor namaz kılıyor arada da olsa ben öyle bi koca istiyorum
Bende oruçluyum
Namaz kılıyor musun en azından cumadan cumaya
Tabiki
Yaş kaç
33
Biraz yaşlı
Nerelisin
Sen çok şey istiyosun ama seni neden birisi deli gibi sevsin ki bu kadar 🙄
Lise mezunu diye insanları küçük gören biri ile asla olmam
Küçük görmüyorum ki sadece bana denk değil diyorum kazanç olarak da kariyer olarak da
Amannn neyse banane
Resmini atabilir misin yorumlarım? Bu arada yemin ederim kızım. Tek seferlik atabilirsin.
Yorumlayıp napacan
Bende meslek sahibiyim üni mezunu, kocan olmaya geldim şans ver komik eglenceliyim
Caner belli ki işin gücün abazalık 27 kişiyi ne diye takip ediyorsun
Tanışmak için, isim gücüm yerinde ama hayatında biri olmayınca düşüyorsun buralara
Tipin nasıl
Tatlı sempatik gamzeli yakışıklı
Tamam
Akıllı olduğun şüpheli.
burada bulabilirsin dolu
Bulaman nerden bildiğimi sorma 😄🤣
Nasipse olur sosyalleşmeye devam
Tek bir soru, nerde yaşıyorsun?
Mesleğin nedir
nereden bulalım gökten yağmıyor sonuçta
İstemekle olmaz sadece bu işler
pariste