Sevgilimle ikiskimizi nasil toparlariz?

Sevgilime karşı uzun zamandır içten kırgınlık hissediyorum konuşup açıklamalar yapıyor bazen geriliyor o da ama genel olarak beni sakinleştirmeye çalışıyor korkuyor kaybetmekten hissediyorum ama davranışları çok kırıcı yani cesaretsiz ben ona bir kere sürpriz yapmaya geldim beni bırakmaya bile gelmedi yılda üç dört kere buluşabiliyoruz uzak mesafe sonrasında böyle çok olay oldu ameliyat günümde maça gitti sonrasında özürler dilese de iyileşme sürecimde benimle tartışıp ihmal etti arkadaşlarının ağzına laf verdi başkasının ağzına bakıp bana kızdı bizi savunmadı kız arkadaşlarına ilişkimizi ezdirdi cesaret etmedi buluşma planlarını yapmadı ben adım atmadan atmadı eskiden yaptı bunları o zaman konuşup çözdük gibiydi ama içimde kaldı kırgınlığım cesaret edip değer verdiğini hissettirip düşünmüyor şimdi de yaptığını sanıyor ama bu benim sürpriz yaptığım olay daha yeni oldu ilişkinin sorumluluğunu almıyor başlarda çok sakindim şimdi gerilip bağırıyorum ona sürekli cesaret etmeni istiyorum ilişkide hem kadın hem erkek olmaktan yoruldum planları sen yap istiyorum diyorum bağırıyorum lafta yaparım ederim diyor bazen de yapıyor ama yaptıklarını ben de yapıyorum zaten farklı şeyler yapmıyor öyle sakinleşince geçti sanıp yumuşuyorum iki gün sonra yine aklıma geliyor geriliyorum kızıyorum o da üzülüyor ne yapacağım bilmiyorum ona bağırmak istemiyorum ama çok dolu kırgınım onu azarlayıp suçlu hissettirmek istemiyorum ama çok kırgınım ne yapacağız

Sevgilimle ikiskimizi nasil toparlariz?