Diş hekimi WhatsApp paylaşımlarımdan etkilenip evlilik istiyor, gerçekten ciddi mi yoksa başka bir niyeti mi var?

Bir buçuk ay önce bir diş hekiminden diş randevusu alacaktım. Sonra numaralarımız birbirimizde kayıtlı kaldı. Ara ara WhatsApp'ta paylaşım yapıyordum, o da bakıyordu. Bir buçuk ay sonra kendisine randevuyu iptal etmek istediğimi söyledim. Sonra o da bana şöyle yazdı:

"Gayri ihtiyari durumlarınıza yanlışlıkla baktım ve çok samimi geldi, takip eder oldum. Yanlış anlaşılmasın, içten duaların sahibiyle umarım tanışma fırsatımız olur. Çok adetim değil, zaten sosyal medyam yok ama önüme gelmişti. Rahatsızlık duyuyorsanız lütfen bildirin. Her şeyin hayırlısı, lafı çok uzattım. Hayırlı günler dilerim, geçmiş olsun tekrar..."

Yazdı...

Sosyal medyası yok, farklı numaradan aradım, hiç dönüş yapmadı. Numarasını kimseyle paylaşmadığını söyledi. 30 yaşında. Beni canlı görmedi ama fotoğraflarda gördü. Bir hafta oldu konuşuyoruz. Başta ağır ilerledi ama sonra bana evlilik düşündüğünü söyledi. Mesela her fırsatta yazıyor, gündüzleri geceleri konuşuyor. İşe gidecek olmasına rağmen sohbeti bölmek istemediğini söylüyor. Dış görünüşü kötü değil, yakışıklı. Daha önce Makedonya'da ilişkisi olmuş, aldatılmış, güveni sarsılmış. Ama bana karşı sürekli konuşmak istiyor, müstehcen konulara girmiyor ve İzmir'den İstanbul'a beni görmek için gelmek istiyor. Yazdığımda anında dönüyor. Bu kişi gerçekten etkilendi mi yoksa başka bir şey mi var? Yakışıklı, maddi gücü iyi, mesleği var. Benimle neden evlilik düşüncesini paylaşıyor?

Diş hekimi WhatsApp paylaşımlarımdan etkilenip evlilik istiyor, gerçekten ciddi mi yoksa başka bir niyeti mi var?