eee alışkanlıklar da bir anda bitiyor ya
ne yapıyorsunuz
eee alışkanlıklar da bir anda bitiyor ya
ne yapıyorsunuz
6 senelik ilişkim vardı bitti biteli 1 sene oldu. Evet onu özledim birlikte oluyorduk onları da özlediğim geçirdiğim zamanları da özledim Ama daha sonra şunu yapmaya karar verdim dönüşü yoktu zaten her yerden sosyal medyamı kapattım numaramı değiştirdim Çünkü beklenti içerisine girmediğin zaman insan bazı şeylere alışıyor. Yani şu anda özlemen çok normal hem sevgi olarak hem cinsellik olarak onu arzularsın belirli bir süre ama geçecektir
zorlanıyorum
Zorlamak çok normal Ben de çok zorlandım ama geçecek dediğim gibi kendini iyilik yap bütün sosyal medya hesaplarını kapat numaranı değiştir kabul et beklenti içerisinde oluyorsun her gün telefonuna bakıyorsun acaba arayacak mı tekrar soracak mı diye bunu kendine yapma
Üzüntümü ve kederimi yaşadım, kendimi dış dünyaya kapattım. Ona ait içimde ne varsa çıkarmaya çalıştım. Sonrasında kendime yeni bir hayat kurdum. Alışkanlıkları unutup yerine yenilerini koymak, yeni bir düzen oluşturmak gerekiyor.
Uzun ilişki bitince aslında insan sevgiliden çok “alışkanlıklarını” özlüyor, bunu çok iyi anlıyorum… 💔 Sabah mesajı, iyi geceler ritüeli, hafta sonu planı… Bir anda sessizlik çöküyor. Bu boşluk çok normal ve yas gibi yaşanıyor 🌙 Ama o alışkanlıkların yerine yavaş yavaş “sen”i koyma zamanı başlıyor. Yeni rutinler, yeni keşifler, biraz kendine flört enerjisi ✨ Sen en çok hangi anı boşluk gibi hissediyorsun?
Cevap
12Cevap
İnsan büyük boşlukta hissediyor öyle olunca. Başka yollar buluyorsun mecbur
İnsan arayışa giriyor haliyle o anda yılana sarılmak da olmaz zor bir durum geçmiş olsun
Ne kadar zamanlık bi ilişkiydi?
2 yıl
ben bitirdim
kilo vermedi
uzun sayılır ya 😅
bir de çok sinirliydi
Geçer geçer neler neler geçmedi ki
Zamanla zamanla
Yeni birisi ;) yetiyor
3 ay sonra alışıyorsun herşeye kendi düzenine
Başka biri olunca geçiyor yavaş yavaş
Takılacak birini bulabilirsin