Özellikle kapalı mı, açık mı olarak soruyorum? Sebebiyle söylerseniz.. Ben çevremde hep kapalılardan kaçan erkeklere denk geliyorum (kapalıyım) sorma ihtiyacı duydum
3 ay
Kapalı. Öyle takintiymis fantaziymis düşüncesiyle istemiyorum ama. Ben dinime ibadetime önem veren ve elimden geldiğince dikkat etmeye çalışan (elbette hepimizin yanlışı hataları var) biriyim doğal olarak insan kendisi gibi olan, benzeyen ve aynı şeylere değer veren onemseyen dikkat eden bir eş istiyor kendime daha yakın ve uygun görüyorum kapalı bir adayın. Yani bu şey gibi düşün, kapalı dinine bağlı dikkat eden önem veren bir kadınla full alkol içki kumar vs bir koca hani ne kadar zit ve ayrı dünyaların insanların o yüzden zaten böyleleri çok kavga eder anlaşamaz doğal olarak uzaklar çünkü birbirilerinden ben tam tersi eşimle beraber yapmak isterim bunları. Yanlış anlaşılmasın öyle hacı hoca değilim tabi sadece basit şeyleri bile yapanlar gibi değilim, örnek içki mesela - neden içeyim içmesem de olur ne katkısı var bana, sıfır yani hatta kendini kaptırıp nelere yol açabiliyor..
Gizli olarak açık konuşayım benim sekste kapalı kadın fantezim var bu yüzden evlilikte modern giyinen kapalı bir kadınla evlensem çok güzel cinsel bir hayatım olur ayrıca ben cinsellikte çok istekli doyumsuz ve sınırsızım ve açık görüşlü bir erkeğim yani evlilikle çoklu ilişkiye ve eş değişimli grup sekse sıcak bakabilecek potansiyelde bir erkeğim bu yüzden kendim gibi çok istekli sınırsız doyumsuz ve balık etli kapalı bir sevgilim sonrada eşim olmasını çok isterim.☺️🤩❤️🔥🙈
Her türlü sorunu cevaplamak için emrine amadeyim sultanım buyur sorabilirsin.
Şöyle ; benim karakteristik yapım gereği gezip eğlenmeyi seven biriyim doğal olarak partnerimin de benimle benzer zevkleri olsun isterim. Mesela oturup bi sahil kasabasında rakı balık yapıp sohbet etmek gayet hoş bi fikir. Bu yüzden kapalı birini tercih etmem. Yapı meselesi, yoksa saygım tabiki var herkesin kendi hür iradesi ve inancı
Kapalı olması benim için sorun değil ama evimizde açık olsun istiyorumm çünküü ben eşimi görmek istiyorum yani güzelliğini buda benim en doğal hakkım eşi olduğuma göre ama dışarıda kapalı olabilir hiç sorun değill evde bıcır bıcır benim yanımda hatun olsun yeterr
Seni anlıyorum, insan sürekli aynı tabloyu görünce ister istemez kafaya takıyor 🤍 Ama şunu bil; erkeklerin “tek tip” bir tercihi yok. Kimi kapalı sever, kimi açık, kimi için tarz hiç önemli değil; karakter, enerji, uyum daha ağır basıyor 💫 Sen kapalı olduğun için değil, karşına çıkan kişiler sana uygun olmadığı için olmamıştır belki de. Sen kendini nasıl hissediyorsun bu konuda, özgüvenin etkileniyor mu? 💕
Cevap
62Cevap
Kapalılardan uzak durulmasının sebebi genelde dindar olmaları değil saç bir çekim duymadaki en önemli etkenlerden birisi ve kapalı olan zaten kendisini dışraıya tamamen kapattığı için ben kimseyi aramıyorum modunda oluyor erkekleri itiyor diye düşnüyorum.
Burada kapalı isterim yazanların %50si aynı kızın açık halini görse onu daha çok beğenir yakın olmak ister. Ben kendimden biliyorum erkekler adım atmaya çekiniyor kapandığımdan beri evliymişim gibi davranıyorlar.
Evet aynen dediğin gibidir.
Temas bağımlısı. Durduk yere tecavüze uğruyormuşum gibi hissettirsin. teması seven ama daha çok temas etmeyi seven olsun.
Günümüz kadınları ruhsuz gudubet şeyler çoğu %99,5. Erkekler onları görünce te mq gele gele buraya mı geldik dedirtiyorsunuz.
açık.
1. si ben türbana inanmıyorum zaten tamamen arap geleneğini kurana zorla sıkıştırma çabası.
2- amacı senin çekici görünmeni engellemek olan bi mereti niye isteyeyim?
Zihni açık olsun şeklen kapalı olup düşük bel giyenler altına giydiği g stringi catalindan gozlemleyebildigin kapalilari da gördük zamaninda
Benim için farketmez açık kapalı. Ama ailemdeki kadınlar hep kapalı. O yüzden kapalı bi tık daha iyi olabilir
Ben de kapalı kadınlardan çok hoşlanıyorum. O kaçan sallaklar neyi kaybettiğinin farkında değiller🥵🙈
oturmasını kalkmasını bilen nerde nasıl konuşacağını giyineceğini bilen olgun bir düşünce yapısına sahip bir kadın isterdim sanırım
Önemli olan kişilik karakteri olgun zeki ve sadakatli olması. Kafaların uyuşması. Açık kapalı fark etmez
ailem ve akrabalarımda kapalı yok ama ben bunu dert etmem. önemli olan sevmek, ilgi duymak, birlikteyken eğlenmeyi bilmek vb. Geri kalan şeyler hallolur, problem olarak görmem. kısaca kapalı ya da açık olması bir kriter değil benim için.
Eğer gerçekten tesettürlü ise kesinlikle kapalı
Ama
Tesettürlü olup esasları yerine getirmiyor ise
Açık
Ben kapalı olsun istiyorum bana daha uygun geliyor ve daha cazip geliyor
Hangi açıdan
Açıklara sarkıp onları kapatmaya calısırlar.
Çok model var bacım. Kapalıyla evlenip açıklarla aldatan var. Açıkla evlenip gözü kapalıya giden var. Neye sahip olsalar gözleri öbüründe kalıyor. Dediğij gibi açık beğenip kapatmaya çalışırlar. Genellemeyeyim ama çeşit çeşit...
Sana verecegim tek tavsiye ısrarla kapalı isteyen ya da kapatma dusuncesi olan erkeklerden uzak durman
Bir taraftanda çevreye bakıyorum. Açık alımlı güzel kadınlar hep aldatılıyor. Acaba kapalı tercih eden adamlar sahamı güvenilir sadakatli oluyor diyorum.
Kapalı olmasın ya istemiyorum. Kapalılar çok istekli oluyor nedense.
İstekli olması kötü mü? Daha iyi değil mi
Yok ya çok aldatıyorlar. Kapanmanın etkisi midir nedir bilmiyorum ama aldatma potansiyeli çok yüksek oluyor bunların.
Zaten erkek kafası her zaman istekli kadın ister de istekli kadın da trafik lambası gibi oluyor kime yeşil yanacağı belli olmuyor.
"Bunların" sana hiç yakıştıramadım. Kapanmayla alakası yok sadakatsizliğin erkeklerde aldatıyor kapalılar mı?
Bak görüşlerde açık biri tarafından aldatıldım diye örnek vermiş. Bunun kapalısı açığı yok
Çoğunlukla kapalı sıkıntı maalesef. Müge anlıdaki deryalardan çok maalesef.
Böyle örnek verirsen, açıklara da çok yanlış örnekler verilir konu büyür başka yere gider. Derya örneği normal bir kapalı kadın örneği değil.
Farketmez ikisine de Gönül verebilirim ama gönlümden önce mantığımla hareket edebilirsen kapalı isterim
Bana sadık sevgi dolu biri olsun kapalıaçık farketmez
Kapalılardan kaçıyoruz çünkü hem sahtekar samimiyetsizler hemde narsistler..
Yalvaran kuzu gibi bir eş isterler ama hayatı zindan etmek daha eğlenceli
Bence asıl mesele karakter. Açık kapalı bir engel teşkil etmiyor gönüller bir olduktan sonra
benim için farketmez önemli olan düşünceleri fikirleri vs
Bunu önemsemez bence kimse. Kapalı da olsan evde açılacaksın ne de olsa. Önemli olan sonrasııı
Kapalı sadece kapalı derken tesettür değil delikler de kapalı
Laik Atatürk aşığı
Ağzına ampul sokmayan
Arap özentisi olmayan
Kapalı ama içlerinden bazen çok farklı şeyler çıkıyor
Benim için kapalı veya açık olması önemli değil kafa dengi olsun yeterli
Eglenceli ve neseli uyumlu✅
Zevkli ve tutkulu😇
Sevgili ve ilgili🥰
Acik kapali farketmez😊
Aile yapım gereği kapalı bir eşim olsun isterdim
. Eski sevgilileri de hep kapalıydı. En sonuncusu evlenirsek tatillerde açık giyinmek istiyordu. Normalde kapalı tatillerde açık olma fikri çok hoşuma gitti
Edepli olsun merhametili olsun da ama tercihim kapalı yinede aman sen açıksın olmaz demem kimseye
Kapalı tercih ederim sebebi dini hassasiyet.
Kapalı ya da açık olması değil, uyumlu ve sadık olmasını önemsiyorum
Yüzü fiziği ve libidosu yüksek bir kapalı olsa tadından yenmez :)
Yok özellikle bir şey seçmiyorum aksine kapalı olması da güzel ben isterim
Hemde çoğu yerde nasıl olması gerektiğini de bilenleri çok bence E eşi içinde neler yapması gerektiğine daha hakim ve istekli oluyorlar. Ama önemli olan sevmek tabi açık kapalı olayı değil
İyi fizikli, ateşli, bütün ilgi odağı ben olan bir eş
Farketmez. Ama dominant olsun. Güzel bakışlı olsun. ☺️
Eli yüzü düzgün, narin, işveli cilveli, tesettürlü ve geçmişi temiz ki bu hakkım
Kapalı açık farketmez kalbinde merhamet olsun sadık olsun yeter
Yorum yapacaksan soylimm
Ne gibi?
Okkk
Konunun sapıklıkla alakası yok ki
Açık olsun biraz balıketli
Anlayışlı empati yapan halden anlayan
Dürüst güvenli sadık kapalı
Kapalı ama seksi birini isterim
modern kapalılar çok çekici
Senin gibi eş isterler
Kapalı daha çekici geliyor
Tesetturlu ince zarif kadinlara bayiliyirum olsa kadinim sevmeye doymam
Özellikle kapalı istiyorum ben
Sebebi?
Açık kızlara göre daha olgun oluyorlar. Nerede nasıl davranması gerektiğini daha iyi biliyorlar. Açık kızlar da illaki olgun olanlar vardır ama kapalı kızlarda bu durum daha fazla
Katılıyorum ama ben erkek olsam farketmez derdim. Kalbi önemli derdim.
Kapalı bir kızı da sevebilir bir erkek. Kalp önemli elbette. Ama sadakat daha da önemli. Eski sevgilim açıktı ve beni en yakın arkadaşımla aldatmıştı. Sorsan beni herşeyden çok seviyordu. Ama aldattı işte
@YasinTR bak
Kapalı da açık da sadakatsizlik başka konu. Benim bi tanıdığım aldın eşini aldatıyordu kapalı 5 vakit namazlı bir kadın kendisi yaşlı hemde. Yani onla alakalı değil sadakatsizlik
İşte onu diyorum ben de. Sadakatin kimde olduğu belli olmuyor
Öyle valla
Bu dönemde sadık ve seven birini bulmak çok zor
Ben deli dolu istekli isterim
Kader kısmet
Annem gibi kapalı ve seksş
Sağlam saks çeken xmxkx
Kapalı isterim öyle evlendim
Dışarıda kapalı evde...
Kapalı kız tercih ediyorum
Kapalı iyidir. Dini bütün olmak iyidir.
Neden kaçalım ya dış görünüş bu denli öenmlö