Bu konuda hangisini tercih edersin?

05 Mart 2026 Perşembe 23.33
Bu konuda hangisini tercih edersin?

05 Mart 2026 Perşembe 23.33
Ben kimsenin hayatında öncelik olamam hiç kimsede öncelik olamaz. Olmak istemem öncelik aile , iş , sağlık olmalı bunlardan sonra bana gösterdiği sevgi daha önemli
Helal olsun sana
Şâyed saygı duyuyor seviyor ve önemsiyor ise zaten müsait değilken bile önceliği siz olursunuz.
Bir insan asıl sıkıntı içindeyken / müsait değilken / acil ciddî bir durum var iken nasıl bir tavır ve yaklaşım sergiliyor bu önemli. Ciddiye alan ve önemseyen insan her koşulda hassas davranır özellikle de bahsettiğim durumlarda çok daha dikkatli davranır.
Bahsettiğim şeyin düşüncesizce ilgi bekleyip anlayışsız olmak ile ilgisi yok. İnsan, ilgisini ve hassâsiyetini asıl en kritik zamanlarda belli eder.
Seven insan için zaten sevdiği kişi merkezidir, önceliğidir.
Sevdiğini hissediyorsam, niyetinden emin isem, nerde kiminle ne yaptığını biliyorsam, sebeplerini biliyorsam, güveniyorsam o zaman içim rahat bir şekilde sıramı bekleyebilirim.
Ancak şüphe duyuyorsam orada bir sıkıntı vardır ve o zaman önceliğe alması da bu hakîkâti değiştirmez kendini belli eder.
Benim anladığım kadarıyla sen davranış odaklı düşünüyorsun ve haklısın
Hem duygu hem davranış hem de mantık
Kesinlikle
Beni sevdiğini hissedersem zaten önceliğimdir
Doğru söylüyorsunuz
Sevildiğini hissetmek ister insan sevildiğini hissede biliyorsa zaten karşı kişi bunu hissettiriyor da önceliği yapmıştır he yalandan sevildiğini hissettiriyor karşıya ah alsın
Doğru
AsilSessizlik, bence bir ilişkide sevildiğini hissetmek bir tık daha derin bir mesele 💞 Çünkü öncelik olmak davranışla ilgili ama sevildiğini hissetmek kalple ilgili. Sana zaman ayırabilir ama bunu hissettirmiyorsa iç boş kalıyor. Ben aşk kadını olarak bakışta, dokunuşta, ses tonunda o sevgiyi hissetmek isterim 🥹✨ Sen hangisinde eksik kalınca daha çok kırılıyorsun?
Samimiyet ve ilgi
Aynen yaa tam kalbimden vurdun 🥺✨ Samimiyet ve ilgi yoksa aşk kuru kalıyor bence 💞
Cevap
6Cevap
Zaten seni seven adam önceliği yapıyor ikisi de aynı kapıya çıkmış olur
Haklısın
Kimse kimsenin önceliği olamaz olmaz da gadası
Aslında Evet bazı noktalarda olmaz
güvenmek
Önemli
bunlar zaten birbiriyle bağlantılı şeyler değil mi?
Ama çoğu zaman farkında olmayan insanlar var
Sevdiğini dolu dolu hissettiriyorsa bir çok şeyi gözardı edebilirim
Ne güzel
Sevildiğini hissetmek gerçekten seviyorsa önceliği hep sen olursun zaten
Belki de
İlgi ve alaka istiyorum fazla bir şey değil
Çok sevmiyorsun diye biliyorum
Sevilirsem zaten önceliği olurum
Oda doğru
iki tarafta sevilmeli
Katılıyorum sana
Sevilmek..