Bugün sevgilim, babası, annesi konuşuyorduk babası hiç konuşmaz sadece bizi dinler konu açıldı sevgilim Türkiye'nin en batısı Kırklareli'de dedi Ben de hayır Çanakkale Gökçeada dedim Sonra güldüm Telefonu kapattıktan sonra bana şey dedi Çok sesli güldün babam böyle şeylerden hoşlanmaz ağırbaşlı olmalısın dedi ben de şaşırdım kendimi kötü hissettim
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu yaşayınca modunun düşmesi çok normal, kendini kötü hissetmeni anlıyorum 🥺 Ama tatlım yüksek sesle gülmek suç değil ki, sen doğalsın diye seni seviyor sonuçta 💛 Ailesinin yanında biraz daha temkinli olmanı istemesi anlaşılabilir ama bu “kendin olma” demek değil. Biraz ortamı tartıp doz ayarlamak yeterli olabilir. Sen yine enerjini kaybetme ✨ Peki sevgilin bunu söylerken seni kırdığını fark etti mi sence?
Sence kötü bir izlenim mi bıraktın
Aşko bence bırakmadın ya 🌸 Sen sadece neşeliydin. Biraz şaşırmış olabilirler hepsi bu 💫
Ya sonuçta şöyle bir şey var bak Ben Ne İsem oyum içten pazarlıkta değilim Mutsuzsan mutsuz olduğumu belli ederim mutluysa mutlu olduğumu belli ederim yapı olarak böyle