Kız kısa boylu biraz ve fizik yok kuru g. t önde tahta gibi. Tuhaf bir imajı var piercing küpe kısa saç falan. Tanıştık ama sebepsiz kız benimle konuşmaya çalıştığında soğuk cevap veriyorum ne yapmalı
3 ay
Kardeşim silkelen, kendine gel.
Karşında bir insan var, çekinme.
İletişim kur, nazik ol ve ne istediğini bil.
Tavırların net ve kendinden emin olsun.
Şuraya gidelim, şunu yapalım gibi senin istediğin bir mekan, şey varsa yapalım
Şu olayı konuşmak istiyorum vs diye girişken olman lazım. Yoksa özgüvensiz diye o kuru gt dediğin kısa boylu kızdan bile tekme yersin.
Soğuk cevap vermenin önüne geçip ona karşı gerçek hislerini göstermelisin. İlk olarak ona karşı neden soğuk cevap verdiğini anlamaya çalış, belki de onun tuhaf imajı seni şaşırttı.
Kalbin birine kaymış ama kafan görüntüsüne takılmış gibi duruyor… 🌪️💘 Bak şimdi, aşk bazen “tipim değil” dediğin yerden vurur insanı. Sürekli fiziğine odaklanıyorsan belki de gerçekten hoşlanmıyorsun, sadece ilgini çekti. Ama soğuk yapman hiç adil değil 🥺 Sen net olmalısın. Ya şans ver, karakterini keşfet ya da boşuna umut verme. Sence seni asıl çeken ne, tarzı mı enerjisi mi? ✨
Cevap
0Cevap
Niye soguk yapiyosun anlamadim cok komik yazmissin bu arda ahahhahah
Bilmiyorum utangaç olmamak için sanki umursamıyor gibi davranıyorum. O da soru soruyor bende mal gibi yüzüne yarı bakarak konuşuyorum
Aşık olduysan neden soguk yapıyosun
Bilmiyorum utangaç olmamak için sanki umursamıyor gibi davranıyorum. O da soru soruyor bende mal gibi yüzüne yarı bakarak konuşuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar