Kız arkadaşım bana yürüyor, erkek sevgilim kıskançlık krizine girdi bu üçgende ne yapmalıyım?

Benim bir arkadaşım var adı Elif. 5 senelik arkadaşım. Son zamanlarda bana zarf atmaya başladı. Hemcinsim ben de kızım.

Yapay zekaya Elif ile Sinem sevgili olsa nasıl olurdu, kim daha çok aşık olurdu tarzı sorular sor dedi dün işi biraz abartıp. Meyil vermedim hiç. Sevgilimi çok sevdiğim ve dürüst olmak için anlattım, kıskançlık krizine girdi. Kız da olsa sana duygu veya hoşlantı beslemesi hoşuma gitmiyor dedi ve ona yazıp artık seninle görüşmek istemiyorum, arkadaşlığımız bitti tarzında yazmamı ve Instagram'dan çıkarmamı istedi. Ben de bunu şak diye yapamam, kaç yıllık arkadaşım, kız yıkılır dedim. Çok kaba olurdu cesaret edemedim. Zamanla arayı soğutacağım hiç yan yana gelmem söz dedim. Yemin ediyorum zamanla soğutacağım dedim ve soğutacağım asla yan yana gelmem. Aramız bir gündür soğuk, bana soğuk davranıyor sevgilim. Ne yapacağım

Ben kızım, arkadaşım kız, sevgilim erkek. Yaşlar 23

Kız arkadaşım bana yürüyor, erkek sevgilim kıskançlık krizine girdi bu üçgende ne yapmalıyım?