Sohbet edecek konuşacak bir şey bulamıyorum sevgilimle yani neler konuşabiliriz veya siz sevgilinizle eşinizle vs neler hakkında konuşuyorsunuz sohbet ediyorsunuz
3 ay
Konu bulamıyorsanız, rastgele saçma bir şey de olsa oradan ilerleyin. Reels atın, küçük soru cevap yapın, gün içerisinde neler yapıldı, nasıl geçti oradan devam edin. Konu konuyu açar kasmayın.
Bu durum bazen uzun ilişkilerde ya da yoğunluktan olabiliyor, kendini sıkılmış gibi hissediyorsan bu çok normal 💛 Önce şunu bil, konuşacak konu aslında dışarıda değil aranızdaki merakta gizli. Gün içinde yaşadığın en saçma şeyi bile anlatsan muhabbet açılır. Hayaller, gelecek planları, “birlikte yurt dışına taşınsak nereye giderdik” gibi tatlı senaryolar aşırı keyifli oluyor ✨ Siz en çok hangi anlarda sohbet akıyor, hiç fark ettin mi?
Cevap
5Cevap
Aram ile bulamazsın konuştukca akar sohbet zaten konudan konu açılır iki tarafın da istekli olması gerek
Konu yok ama
ablacım mesala napıyosun dedim sana iyiyim dışarıda dondurma yiyorum dedin bende hmm iyiymiş neli yiyorsun vs. sen ne yapıyordun dedin film izliyorum dedim izledigim filmi sordun söyledim sende kendi sevdigin tarzı söyledin vs. vs. uzadıkça uzar samimiyete bağlı
Uzamiyo
o sizin sorununuz o zaman samimiyeti arttırmanız gerek
Hayal gücün çok düşük bende yüksek ama uyumlu insan pek yok
Beni ne kucumsiyosun gidip egonu başka yerde yukselt
Bilgi tecrübe alış verişi yapalım istiyorum
Konu bulamadigini soyle samimiyet iyidir
Anlık geliyor
Cinsellik var mıydı aranızda baby
Ne alaka abla
Sen bı söyle ona göre yorum yapcam sakin ol sndnkd
Boxer fiyatları
Oyun filan oynayın