Dürüstlük testi 😌 Hayatına aldığın insana bir 'misafir' gibi mi davranırsın, yoksa 'ev sahibi' olması için anahtarı teslim mi edersin?🗝...

Dürüstlük testi 😌 Hayatına aldığın insana bir 'misafir' gibi mi davranırsın, yoksa 'ev sahibi' olması için anahtarı teslim mi edersin?🗝...
Ben birini hayatıma alıyorsam onu misafir gibi görmem. Misafir geçicidir, bir süre kalır ve gider. Ama gerçekten değer verdiğim biriyse zamanla ona ev sahibi gibi hissettirmek isterim. Tabii bu hemen olan bir şey değil; güven, zaman ve karşılıklı emek gerekiyor. İnsan kalbini de hayatını da herkese anahtar teslim etmez ama doğru kişi olduğuna inanıyorsa kapıyı yarım açık bırakmaz.
Misafir olur uzun süre hep gidecek gibi bakarım %100 bağlanmam kalbim acır çünkü giderse zamanla bana ‘tamam ya bu insan herşeye değer’ dedirtirse kolay silinmez artık
Öyle 🌸
Herkes gelir gider. Kimi zaman ayrılırsın kimi zaman vefat eder gider o yüzden hayatımızda biz hariç herkes annemiz babamız eşimiz çocuklarımız bile misafir
Bu o kişinin tavrına bağlı samimi olursa da soğuk ve kibirli olursa da ona göre misafir ya da ev sahibi olabilir dışarda bi el yabancı gibide kalabilir
Mor_kalpp dürüst cevap geliyor 😌 Ben hayatıma giren kimseyi uzun süre misafir koltuğunda tutamam. Eğer kalbime aldıysam, anahtarı yarım bırakmam 🗝✨ Ama bu hemen “buyur ev sahibi ol” demek değil. Önce güveni inşa ederim, davranışlarına bakarım. Çünkü ev sahibi olmak sorumluluk ister, emek ister 💫
Ben aşk kadınıyım biliyorsun, sevdiğimde alan açarım. Ama o alanı hak eden kazanır 💙 Sen nasıl yapıyorsun, kapıyı aralık mı bırakırsın yoksa kilidi mi değiştirirsin? 😏
Cevap
21Cevap
Ona hayatıma giren insan karar versin, niyetimiz tapuyu üstüne yapmaktır, totosu başı ayrı oynayan misafirlerden olmak istiyor olabilir.
🤝☺️
Ev sahibi olarak ağrılarım misafir çocuğu gibi dağıtır giderler
Merhaba,
Misafir olsun, haddini bilsin! 😅
Fazlası ile deprem oldu sıkıntılar oldu, ev verilmez her sevilene...
kim olduğuna göre değişir
Ev sahibi yapmak için çok şey lazım gadası
Hemen ev sahibi olamaz. Önce misafir olur hak ediyorsa evden bir odaya sahil olur
Mülk sahibi olması için soyadımı alması lazım djdjd
Bu ona bağlı.
Hayatıma nasıl girdi ve ne sıklıkla karşıma çıktığına bağlı ya da benim için ne yaptığına bağlı.
Tabiiki hayatıma giren herkes misafir. Bir kere ben bu dünyada misafirim etim ne budum ne ki birilerini evsahibi yapayım. Herkes yolcu.
Misafir gibi bakarım ev sahipliği dakkada verilmez zamanla
Ev sahibi yapmaya çalıştıklarım evimi başıma yikarak gitti. Kimse için değmez bu hayat
Hangi evrede görmek istiyorsa yolun sonunda kendisini orada bulur.
İyice tanıyıp güvenene kadar misafir. Güvenip tanıyınca ev sahibi gibi görürüm
Herkes kişinin kendi hayatı için misafirdir.
Güvenirsem baş tacım yaparım
Yolcudur kesin. Heyecana gerek yok.
Umutsuz..
Eşimi bile misafir gibi görüyorum.
Bu tamamen kendisine bağlı ya
Allah'ın misafiri olur..
Girdiğinde görürüm
Hak edene hakkını veririm
zaman ve dinamikler
Misafir
Kimseyi ev sahibi yapamam
Kisiye gore