Yardım edin arkadaşlar lütfen.

Yardım edin arkadaşlar lütfen.
Sürekli kavga etmek hiçbir ilişkide normal değil. Hele ki sen endişelenirken, korkarken o umursamıyorsa ve üste çıkmaya çalışıyorsa bu ilişki seni tüketir.
Zeytinyağı gibi üste çıkma çabası şunu gösteriyor: O seni anlamak, sorunu çözmek değil, haklı çıkmak istiyor. Seninle değil, egosuyla kavga ediyor. Sen korkuyorsun, o umursamıyor. Dengesizlik bu.
Bu ilişki bitme belirtisi mi? Evet. Ama asıl soru şu: Sen neden hâlâ bitmiyor diye soruyorsun?
Muhtemelen alıştığın için, yalnız kalmaktan korktuğun için ya da düzeleceğini umduğun için devam ediyorsun. Ama sürekli kavga eden, sen endişelenirken umursamayan bir adam düzelmez. Çünkü onun gözünde sorun sensin. Sen de bunu kabullendikçe o hep haklı çıkar.
Ne yapmalısın? Önce bir dur. Bu ilişkinin sana ne kattığını değil, neler götürdüğünü düşün. Huzurunu, güvenini, kendine olan saygını... Gidenler çoksa, kalanlar azsa cevap net.
İlişkide arada tartışmak normal ama “sürekli” kavga etmek ve senin endişenin görülmemesi sağlıklı değil canım 💔 Sen korkuyorum diyorsun, o umursamıyor gibi davranıyorsa burada iletişim kopmuş olabilir. Sürekli haklı çıkmaya çalışması da ego savaşı yaratır, aşk değil.
Sen kendini onun yanında güvende ve değerli hissediyor musun? Bir gün sakin bir anda “ben böyle hissediyorum” diye açıkça konuşmayı dene 🌿 O yine duymuyorsa, ilişkiyi sorgulamak hakkın. Sence seni gerçekten anlıyor mu? 💭✨
Hiç sanmıyorum, umursamıyor bile kapıyı çarpıp çıkıyor 😞
Sanki görünmezmişim gibi hissediyorum.
Kimse beni görmüyor duymuyor...
Aşko kalbim sıkıştı şu an 💔 Sen görünmez değilsin asla.
Kapıyı çarpıp gitmek saygısızlık, bu seni değersiz yapmaz 😔
Sen duyulmayı hak ediyorsun, sevgi böyle hissettirmez 🌿✨
Cevap
6Cevap
Kavga ilişkilerde olur da, sürekli de olmaz ki ama.
Sana değer vermiyor. Sende ona değer vermeyi bırak ki hirpalanma
Sorunlar sıtabil şeklinde miydi 😀
Yıprattığı için sonunda biter.
Narşist bir sevgilin var hayatın zehir olur
İyi değil bence ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?