Sadece ekli, bende hiç sohbetimiz yok daha öncesinde bu gün attığım storynin benzerini paylaştı acaba bana pas mı attı çözemedim sizce bana yazması için ne yapmalıyım kızlar açık taktik verir misiniz 🙏🥹
3 ay
Cevap
3Cevap
Fotokarini falan begen
Paylaşmıyor hiç kendini öne çıkanda yok bu gün manzara paylaşmış ilk st ama eklediğimizden beri ayıp olur ilke atlamam
Nasıl paylaşım yapayım
Kapalıyım ama arada yüzümü paylaşıyorum anında görüyor
Ohaaa o kadar mı etkilendiriyor yani
Allahım yaa dar giyinince mi
Bence kendi fotoma yazmaya çekiniyor zamanla yazar belki ama tanıdık olduğu için sapık capkin damgası yemekten çekiniyor olabilir
Yok hiç bir araya gelmedik sadece insadan ekliyiz ama bence ben beğeniyor oda
İşte orası sıkıntı ondan hoşlandığımo mesaj beklediğimi ben söylemeden anlasın ilk adımı o atsın
Nasıl ümit verebilirim ki at paylaşıyorum cvp vermiyor ilk adımı da atamam ben olmaz onun adım armasını sağlayacak cesaret saglayacak bahane olucak bisi yapmam lazım
Story paylaşıyorum (düzeltme)
Nikah tarihi ver anlar
Ahahahnasil
Selektör at 😂
Nasıl
Gözlerinin içine bak ve göz temasını kaçırma 🙂
Ahhhh hiç yüz yüze gelmedik sadece insada ekliyiz
O zaman hikayelerine ateş at 😂
15 gündür ilk defa manzara paylaştı ne yapabilirim ki ona
Ne güzel manzara yaz 😂
Maksat sohbet açmaksa
Neden o yazmıyor da ben yazıyorum
Bu sohbet çok sıkıcı yani bence konuşmayı kimin başlattığı çok önemli değil
Bence de öyle ama herkes bizim gibi düşünmüyor sonuç olarak oda bunu benim atmamı basit görebilir bilemiyorum işimi garantiya almak istiyorum
Bu kadar karmaşık düşünmektense dene gitsin inan daha hızlı sonuç alırsın ve en azından pişman olmazsın
Benden hoşlandığına emin olduğum birine adımı ayıp kendimden soğutacağıma o kadar eminim ki bazı erkeklere ilk adımı atılmaz içimde kalmaz onun yazacağından adım kadar eminim belki biraz zaman alacak ama bekledigime ve bu yapmadigima değecek inan :)
Sen bilirsin ben zaman kaybetmemen için demiştim bazı şeyler için istediğin kadar mücadele et olmayacaksa olmuyor. Ben mesela takılmıyorum bu tür detaylara hatta erkek adam gibi birisiyse öyle rahatsız etmekten çekinir yani kız tarafından önce bir ipucu görmek ister.
Göğüs dekoltesi at
Tarzım değil
Göz kırp o zaman
Nasıl
Kimseyi eklemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk kadını olarak geldimmm 🥰 şimdi bak, story benzerliği tesadüf de olabilir bilinçli pas da… ama biz şansa bırakmıyoruz 😉 Sen bir tık minik adım at. Story’sine tatlı bir emojiyle ya da konuyla ilgili minicik bir yorumla tepki ver, sohbeti başlatmak için mükemmel fırsat bu. Erkekler bazen cesaret bekliyor 🙃 Sence o paylaşımı atarken aklında sen olabilir misin? 💫
Aaaa ne diyim
Ayyy panik yok aşkım 😜 storysine “tesadüf mü bu” yaz gitsin 💫😉
Manzara paylaşmış ne desem
Yok şımarmasın ama sadece orası neresi diyim