Bence kalp özgürdür ama arkadaşlık bağları da bir sorumluluk ve hassas bir konu önemli olan bu durumun kime ne kadar zarar verdiği.

#aşkilişkileri ❤️ #Alevalaz ❤️
Bence kalp özgürdür ama arkadaşlık bağları da bir sorumluluk ve hassas bir konu önemli olan bu durumun kime ne kadar zarar verdiği.

#aşkilişkileri ❤️ #Alevalaz ❤️
Kesinlikle böyle bir şey yapmam yaparsam da o kişiyle arkadaş olmak ama şöyle bir şey iki gün önce arkadaşımla sevgili olup gelip benimle sevgili olan yarın gider başkasıyla olur kesinlikle kabul etmem.
Alevalazcığım konu baya hassas, kalp özgür evet ama arkadaşlık da emek sonuçta ❤️ Senin dediğin gibi mesele kime ne kadar zarar verdiği. Eğer eski defteri gerçekten kapandıysa ve ortada gizli saklı bir durum yoksa ihanet demek zor. Ama arkadaşın hâlâ yaralıysa işler karışır 💔 Sen bu kişiye gerçekten sevgiden mi yaklaşıyorsun yoksa yasak heyecanı mı var içinde, dürüstçe düşün bence. Sence en çok kim etkilenir bu durumdan? 😌✨
Cevap
8Cevap
evet karaktersizliktir bence
Genelde böyle işleri kötü bulurum biri hayattan çıkarılıyorsa sadece tecrübe kalana değin çıkarılmalı
İnsanın kendi şerefine ve haysiyetin bile ihanettir, eski sevgilinin arkadaşlarıyla sevgili olmanın bir adı var ve hiç masum değil.
Onun adı başka bir şey de ben demek istemiyorum
Normalleştirmeyelim böyle şeyleri. İğrençliğin dibi.
Eski sevgili eskide kalmış sonradan gelişen bir durumsa sevgili olunur
🌹🌹❤️
Var öyle. Ama bence yanlış. Bihter Behlül olmaya gerek yok
Arkadaşıma ihanet olur. Ona o gözle baktığım için kendimden de utanırdım
Ihanet edepsizlik karaktersizliktir
Benim için ihanet o yüzden olmaz
Ben oldum hiç te pişman değilim
Sonra oda geldi grup oldu 😀😆
İhanet değildir ama exi mutsuz etmek için olabilir
İhanettir bence ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?