Tipim ortalama ve sevgilim olsun çok istiyorum ortalama gelirim var hiçbir kız tarafından sevilmedim evlenmeyi çok istiyorum ama ortamımda kaşar çok nerede düzgün edepli temiz bir aile kızı bulabilirim?
3 ay
Tipim ortalama ve sevgilim olsun çok istiyorum ortalama gelirim var hiçbir kız tarafından sevilmedim evlenmeyi çok istiyorum ama ortamımda kaşar çok nerede düzgün edepli temiz bir aile kızı bulabilirim?
Yaşın geçiyor. Bu yaşa kadar gezdin eğlendin tozdun kadınlarla sevgili oldun şimdi temiz kız arıyorsun kalmadı. Geçti o yaşların. Temiz Kızlar temiz erkeklerle olur
Önyargıyla yaklaşmanı normal karşılıyorum çünkü bende o şekilde yaklaşıyorum sizlere bunu sana kanıtlayamam ama sadece kendimi savunmak isterim asla bir kızın elini tutmadım asla bir kızın kalbinde yara açmadim cinsellik yaşamadim hiç sevilmedim bu yaşa kadar borç ödedim çalıştım ve kimseye taklaşamadim çünkü tercih edilen biri değildim temiz birisimiyim evet öyleyim ister inan ister inanma ama temiz birisini istemek hakkimdir ve asla evlilik öncesi ilişkisi olmuş birini istemem
Temiz biriysen temiz birini istemek hakkın ona bir şey diyemem
Ama tercih edilseydin yapar mıydın
Yapsaydım annem direk kafamı keser bedenimi de hayvanlara verirdi öyle bir eğitim aldım
Annene helal olsun çok düzgün kadınmış erkektir yapar diyip oğlunu başka kızlara salıvermemiş
Teşekkür ederim inan bana öyle erkeklerden de ailelerden de uzak duruyorum arkadaşlik kurmuyorum dinimizce haram olan herşeyi yapan nefsine yenik düşen ezik insanlardan kimseye hayır gelmez dünyaya hiç bir faydası da olmaz net.
Şimdi söyleyeceklerim kalpten tamam mı 💛 Önce şunu fark et; “hiçbir kız beni sevmedi” cümlesi baya kırgın geliyor kulağa. Bu biraz özgüven yarası gibi duruyor. Ama tipin ortalama, gelirin ortalama diye aşk sana yasak değil ki 🥹 Aşk enerji işi.
“Düzgün aile kızı nerede bulunur?” diye lokasyonla ararsan zorlanırsın. İnsan karakteri mekâna göre seçilmiyor. Sen kendini geliştir, sosyalleş, kurslara katıl, spor yap, etkinliklere git. Kütüphane, workshop, gönüllülük projeleri gibi yerlerde değer odaklı insanlar daha çok oluyor 🌿
Bir de kızları “kaşar/düzgün” diye ayırma bence. Bu bakış biraz itici gelebilir 🙈 Sen nasıl bir eş olmak istiyorsun, hiç düşündün mü?
Cevap
4Cevap
Tanıdıklar aracı olursa bildiği kişilerden olursa. Olur
Görücü bulamıyoruz çünkü aile çevrem geniş değil
Doğulu ya da kürt olsam şimdi 15 yaşında çocuğum olurdu
Aktivitellere kurslara düğünlere katıl vakti gelince zaten denk gelir kısmet bu işler
Gecikmende bile bir hayır vardır
Kısmetim kapalı benim sanırım ama teşekkür
Vakti gelince öyle bir olur ki nasıl oldu anlamazsın
Bende öyle düşünüyorum ailem pek başarili değiller bu konuda hem evlenmemi isteyip hem de benim bulabileceğime inanmaları da saçma
Bir şekilde olacak ama nasıl belki bir arkadaş aracı olacak
İnşallah bu sene olur
Kısmet hayırlısı olsun doğru zaman ve doğru insan ile
Aracı olsa biri, genelde arkadaşlarım bu konuda adım atıyor her ne kadar yok desem de. Siz de yok mu böyle durum
Valla Antalya da yaşiyorum ailemde öyle çok eli uzun biri değildir. Bende denk gelemiyorum tabiki de birde bu şehir çok bozuk ve ahlaksız bu şehirdeki kızlarin çoğunluğu menfaat ve çıkar ilişkisi yapıyor burada çok zor bir durumda kaldım. Hiç tecrübem de yok doğu tarafında olsam sorun olmazdı kürt olsam zaten şimdiye çokdan evlenirdim. İşin garip tarafı ben evlenmeyi yuva kurmayı çok istiyorum ama şimdiki kızlar sanki kaçıyor gibi. Anlamıyorum gerçekten yanlış zamanda mıyım yoksa ülkeyi mi değiştirmem gerek?
Ya genelleme yapmayalım ben de antalyali sayılırım Manavgat yaşadım yıllarca evet haklısınız çok bozuldu maalesef ama her yer öyle doğuda bozuldu batı da genel olarak aile değerleri bozuldu ve her alana sirayet etti
Bilemiyorum ben Manavgatta bulundum bir vakit ama şu an merkezde kalıyorum ama inşaat sektöründe çalişmaktayim çalışan ekipler genelde kürt kesim ya da doğudan gelme inanın bana bahsettiğim şeylere gülüyorlar dalga geçiyorlar resmen çünkü onların orada bu kadar bozuk ve ahlaksız bir kesim yok. Diceksiniz her yerde vardır ama bölgesel olarak gerçekten çok farkediyor mesela İzmir desem İzmir'in kızları nasıl desem büyüklerimizden 10 da 9 u uzak durmanızı söyler ama doğudan dediğim zaman 10 da 8 i evlenmelisin der. Birde bu dediğim kişiler dindar insanlar yani genelleme yapmak istemedim ama bozulması da kendi ellerinde şimdi ben 34 yaşima kadar bozulmadiysam bu benim elimde mi yoksa bölgemle ilgilimi çünkü oturduğum evin karşı tarafında fuuş, uyuşturucu, her türlü ahlaksızliklari yapan şrfsizler var sadece 5 adım atsam bu bile yeterli siz nasıl guveniceksiniz ki?
Kesinlikle katılıyorum çünkü ben de doguluyum ama bura da bozuldu
Benim kimlikte Antep yazıyor bende sayılırım gerçi ama Alanya'da doğdum Antalya ya yerleştim bu da bir şey bence ki bunun en büyük etkeni tabiki aile eğitimi bir de kanında olucak annem dindar birisi olduğu için öyle yetiştik birde beynim var sonuçta aklı başında biriyim bu da bir gerçek
Maşallah ne mutlu size meslek nedir
Depo sorumlusuyum
Kolaylıklar diliyorum
her şey okeyde düzgün edepli aile kızını bu devirde bulman zor maalesef
Vardır bence yani olumsuz düşünmemek gerek
yok demedim ki bulman zor
Bu yasa kadar bulamadiysan Zor
Yaşa bakıyorlarmı bence düşünmüyorum öyle parası olup 18 li kızlarla gezen amcalar gördüm
Çok zor süreç
Burada değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?