Bir aylık değil yeni bile olsa diyecek adam der Demeyecek adam da beş on senede geçse demez Samimi bir tavırmı tahakküm etmeyemi çalışıyor Samimi ise sorun yok gerçek yüzünü erkenden gösteriyor daha ne istersin işine gelirse sevgili kal gelmezse sepetle
Neden ilişkilerin 1 ay sürdüğünü yorumlardan çok daha iyi anlıyorum. Arkadaşlar adım başı cinayet işleniyor farkında mısınız? saat 10 u bırak bir kadının saat 8 den sonra dışarıda olması "bizim ülkede" bir sorundur. Başına her an bir şey gelebilir. Böyle saçma bireysin, özgürsün, o kim karışıyor güzellemeleriyle yaklaşarak elinize hiçbir şey geçmeyecek. Evet bireyiz, erkeğe de ihtiyacımız yok, özgürüzde çok şükür fakat sizi korumak isteyen bir adamı da anlamıyor musunuz?
Üslubu yanlış bunu savunmuyorum fakat arkasındaki niyet kötü değil. Saat 10 da babam bile dışarıda olmuyor ben kendim söylüyorum ortalık kötü evde beraber oturalım diye, biraz kendinize gelin sosyal medyaya ara verin yahu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
4 ay
Arkadaşlar gece denilen şey 00:00'da başlar. Köyde yaşamıyorsanız o saate (22:00) kadar şehirde pek çok yer açık oluyor zaten. İnsanlar bunalabilir, yürüyüş yapmak isteyebilir.
Ben daha lisedeyken saat akşam 10'da eve dönüyordum. Dediğim gibi sonuçta köyde yaşamıyoruz.
Saat 22:00 gece yarısı değil akşam vakti oluyor. Şimdi bile bazen o saatte daralıp yürüyüşe çıkıyorum, nefes almaya ihtiyaç duyuyorum.
Normal olan şeyleri gereksiz özgüvensizliğiniz yüzünden ya da ego tatmini ihtiyacı duyan narsist kişilik bozukluğunuz yüzünden başkalarına zehir etmeyin.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
4 ay
Liseli çocukların bile dershanesi saat akşam 10-11'e kadar açık.
Akşam 10 sence normal mi 😂 Bu erkek içinde geçerli harfiyen Şunu öğrenin artık Hayatınıza birisini alıyorsanız Hayatınızda kimse yokken yapmış olduğunuz bir çok şeyi yapamazsınız Çünkü artık tek kişi değil iki kişisiniz Bunu ANLAYIN !!!
Şimdi bak canım, daha 1 aylık ilişkide “otur evinde” tavrı biraz kontrol kokuyor açık konuşayım 🚩 Senin arkadaşınla 22:00’de çıkman gayet normal, üstelik kız arkadaşınla gidiyorsun. Güven ilişkisinin temeli özgürlük zaten 💅✨ Sana yasak koymak yerine merak ediyorsa tatlı tatlı sorabilir. Sen kendini kısıtlanmış mı hissediyorsun bu tavırdan? Bence sınırını net çizmen önemli 💜
Saçma. Gebersin. Benim beğendiğim bir erkek vardı baya beğendim. Dedi ki sana kırgınım bende noldu dedim. Gönderilerde açık fotoğraf paylaşıyor muşum. Bende yürü git dedim. Hayatıma karışma.
Pardon!!! Adamın sana GECE VAKİT SAĞDA SOLDA DOLAŞIP SAPIKLARI PEŞİNE TAKMA demesi için ilişkinizin 1 yıllık mı olması gerekiyor.
Aklı başında, düzenli/düzeyli bir hayatı olan hiçbir kadın, saat 22.00'den sonra sokakta dolanmaz. Arkadaşlarınla hafta sonu gündüz de biraraya gelebilirsin.
Hayır yani saat 22.00'den sonra sokakta gezen insanların çoğu işsizdir, ipsizdir, it kopuktur. O saatte niye sokakta gezecen yani amaç ne?
Allah tan çabuk geri vites yapmış. Ama bana böyle konuşulması beni daha çok kiskirtirr. Yalnız bunda şunu yapma şuraya gitme bunu giyme potansiyeli var. Haa diyebilir yerine göre ama herşeye karışmasın. Biz bsy söylüyorduk haber vermek gönül almak için adam yerine koyduğumuz için. Karışım diye değil. Nerde ne yapacağımı bilen insanım şükür kendi adima
Bir insanın başka bir insanın hayatını kısıtlaması doğrusu çok saçma. Evet evlilikte karşılıklı tavizler olabiliyor ama evlilik dışında birinin gideceği geleceği yere kadar müdahale etmesi çok saçma. Ancak anlamadığım başka bir şey daha var, bir aylık değil de 8-9 aylık sevgili olunca müdahale etme hakkı oluyor mu o zaman da saçma olmuyor mu
Otur evinde gibi kısıtlamaları yanlış buluyorum. Kiminle nereye gideceği sorulabilir. Eğer içinize sinmiyorsa rahatsızlığınızı dile getirirsiniz. Karşınızdaki size değer veriyorsa ona göre davranır zaten. Höd hut oturma gidemezsin devri çok cahilce geliyor. Tabi sevgilimin bara gitmesini istemem ama üslup diye bir şey var. Sahiplenici olacağım derken recep ivedik olmamak lazım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
4 ay
Benim de sevgilim var geç saatlere kalma der
Ama üslubu bu şekilde değil
Üslup hatası var bariz şekilde
Bende sevmem karşılamasını ama sevdiği değer verdiği için sorar
Kiminle nerede buluştuğumu
Eve varınca yaz aklım kalır der
Ama üslubu böyle değil
Üslubunu düzeltmesi lazım
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
4 ay
Böyle erkekler çok hızlı davranır ve çok hızlı da bırakır buna emin olabilirsin. Asla olgun bir erkek değil, akıllı erkek her şey rayına oturduktan sonra rahatsız ediyor olduğu şeyleri dile getirir. Yakında takip listeni de temizle der. Hiçbir şey garanti olmadan böyle şeyler kabul edilmemeli. Eninde sonunda terk ediyorlar çünkü
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
4 ay
Siz erkekler, biraz empati mi kursanız... Karşınızdaki fino köpeği değil bir insan. Size aileniz karışınca hemen bunalıma girip isyan bayrağını çekiyorsunuz. Kendime güveniyorsam, o saatte canım ne istiyorsa onu yaparım. Şartlarınızı ilişki başlamadan beyan ederseniz her iki taraf içinde en iyisi olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
4 ay
Sana ne lan diyip ağzına bir tane patlatıp ayrılsanıza siz kısıtlanmaktan zevk mi alıyorsunuz ya babanız akşam çıkmanıza karışmıyorsa o kim oluyor da karışacak biraz kendinize gelin haber verirsin karşıdaki insana tamam he bide gerekmedikçe gece 12 den sonra çıkmazsın olur biter ne böyle kendinizi kısıtlama gereksinimi duyuyorsunuz anlamak zor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
4 ay
Eşin değilse karışamaz. Ana babanıza karıştırmayıp iki günlük adamlara ay beni seviyor demeyin. Sevgi güven üzerine inşa edilir. Sana güveniyorum çevreye güvenmiyorum laflarını söyleyen kişi sana güvenmiyordur. Ve bu güvensizliği size paketleyip satıyordur sadece
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
4 ay
Kıskançlık krizine girmesi için erken bir süre. Sonuçta erkeğin yanına gitmiyosun adı üstünde kız kız kıza oturup geri geleceksin ortada bir erkek meselesi yok o yüzden kıskanmasini gerektirecek bir durum da yok. Saçmalamış. Kıskançlık dozunda abartmadan sağlıklı bir şekilde olduğunda güzel hoş bir şeydir ama bunun dozu ve ayarı kaçmış ayrıca saçmalamış. Yol yakınken ayrıl derim bunun psikolojik sorunları falan da vardır şimdi
Süresinin bir önemi yok! Sen yetişkin bir bireysin, çocuk değil ve o senin ebeveynin değil yani seni kısıtlama hakkına sahip değil 5 yıllık evliler olsanız bile. yok. Sana veya kendine güvenmiyorsa yoluna bakacak.
Daha 1 aydan böyle ise bence uzaklaş oradan Sonra içtiğin suya kadar karışır demedi deme Baştan ipleri veriyoruz sonra ip kaçıyor valla Sevgi hayatına müdale etmesi demek değildir iyice sapıtıyorlar
Öncelikle şunu demek istiyorum kendine değer ver başkasının lafıyla da hareket etme o Senin işin eşn değil sadece alt tarafı sevgilin kimse kimseye karışamaz özel hayatına tasallut edemez istediğin yere git sormana bile gerek yok
seni düşündüğünden ve kendi hemcinslerinin aklından geçenleri bildiğinden ve ne yapabileceklerini kestirdiği için bir nevi savunma mekanizması devreye giriyor ( özel bir sebebi varsa bilemem ) ama genelde böyle bunun 1 aylık 3 aylık ile alakası yoktur
evli olmadığım birisine karşı çok baskı kurmam (evli olduğum takdirde de kurmam çünkü bu karşılıklı anlaşmaya dayanır) bunun haricinde biri bişey yapmaya niyetliyse yapar
Bence bunlar tamamen toksiklik madem sevgilisin o zaman eşine guveneceksin onun yanlış yapsmaycak birisi olduğuna guvenmen gerek yoksa o istediği kadar kisitlasin bu güven problemini çözmez sadece daha da azdırır tabi ki ilişkide çizgiler vardır sadece senin günlük hayatını etkilememesi ve huzurunu kacirmamasi lazım.
Uzun vadede aşırı bunaltır seni kendim yaşadım gördüm yalattım daha doğrusu bana denen buydu farkettim bende bi kaç defa dese neysede her zaman böyle karışırsa sıkıntı bir olur iki olur kısakanıyor der geçersin sürekli yaparsa konuşun düzelir ya da biter.
Sınırlarını koymak senin elinde. Ona bunu yapma hakkını kusura bakma da sen veriyorsun. Hadiiii diyeceksin balık başta kokar 1 aylıkken bunu yapan ileride höhh. yol ver gitsin.
Doğru demiş. Ben kadın olarak karşıyım, kaldı ki korumacı iç güdüsü olan erkekler bunu düşünmesin. Hele de şu devirde. İstersen polisle yan yana ol, gene başına iş gelebilir. Gece sıkıntı.
@zargana34 yaŕŕàm burada kız sevgiliyiz diyor 1 ay oldu diyor sevgili olalı diyor evlilik yok nişan yok 1 ayda bir insan senin seçimlerine karışıyorsa ve sende buna beni seviyor diye kandırmaya devam edersen köle muamelesi görürsün az mantıklıı oll
@Zakanaツ Tamam işte. O da diyordu. Sen domuz etini çok yemişsin. Senin arka kapı gıcırdıyor. Sen de dişini kıskanıp sakınma olayı yok. Senin sevgilin olduğunda gece sabahlara kadar sağda solda sürtsün. Sen de adamım diye ortada gez ok.
@Fikretin_İktidarı ya òrospuu evladı bana sövdürme şimdii sanki gerçekten nişanlısı ya da evlenmiş gibi neyi kısıtlıyor 1 aydaa şu düşünceye sahip birisine hangi kadın bakarr özürlü müsünnn sen kadını kontrol edip kısıtlıyor sende bunu kıskanmakla erkeklikle bağdaştırıyorsunn üstüne beni tanımadan etmedenn ön yargılı konuşma ağzının yayını sìkeérim seninn annesi kàsarr àmcık 1 ayda onu yapma bunu yapma diyen birisiylee erkeğin bile işe olmamalı
@Zakanaツ Bacını s*ktiğim! Sırf şu sitede o**pulara oynamak için o**spu çocuğu çocuğu gibi yorum yaparsan bizden de böyle cevap görürsün. Bir kıza gece vakti sokakta sürtme demen için 1 yıllık sevgili olman gerektiğini düşünüyorsan Allah'tan belanı bulmuşsun demektir. Brazzers cuckoldları gibi boynuzlarını patlat parlat gez g**t oğlu g*v*t.
@Fikretin_İktidarı konuşma ànnéni sìkèérimm senin òróspuu çocuu brazzers deki zenciler hergün ànànı bacınıı gòt deliğinden sikìyolaŕr zaten burada gelipté namušš bekçiliği yapma ağzınıı yüzünú síkerrìmm seninn amxcık en erkek benim naftalarını bırak yoksa sìkcemm o kàşaŕŕ kız kardeşinii 1 ayda gelmiş de onu yapma buraya gitme şunu giyme neyin kafası la buu şu sìkîndirik düşünceye hangi kadın yaklaşırr görende sanacak oròspunun sıçtığııî 10 yıllık evlii
Kızların yorumlarına baktım da bu kız milletinden ciddi sevgili işi zor bulunur, hele ki sen anam mısın babam mısın diyen tiplere denk gelirseniz size tavsiyem haklısın değilim diyip orada bırakın ki ilerde çok üzülmezsiniz
Fena sahiplenmişse normal ama bana göre bu kadar baskı yapması yanlış çünkü baban bile sana bu kadar baskı yapmıyordur belki
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
4 ay
Hepsi özgürlük diye cırlamış ama 10 da ve sonrasında artan tehlikeli ortamı düşünen yok. Ah nerede eski kadın zihniyeti. Şimdikilerin eve girdiği yok. Ağzını açsan narsist özgürlük kısıtlayan oluyorsun
Başına baba muamelesi yapmasına izin verme. Ciddi ilişki olmadıktan sonra dinleme.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
4 ay
Hayatımdaki kadının buluşacağı kişi erkek olmadığı müddetçe hiçbir sıkıntı yok. Ama dışarı çıkarken çantasına gözyaşartıcı sprey koymazsa, ilk buluşmada o spreyi alıp çantasına kendim koyarım.