Eski flörtüm 1 senedir çok arada yazıyor napıyorsun falan diye kısa bir konuşma geçiyor ben soğuk yaptığım için ilerlemiyor. Sizce neden böyle bir şey yapıyor? Unutamadığı için mi diyeceğim de değildir herhalde.
3 ay
Eski flörtüm 1 senedir çok arada yazıyor napıyorsun falan diye kısa bir konuşma geçiyor ben soğuk yaptığım için ilerlemiyor. Sizce neden böyle bir şey yapıyor? Unutamadığı için mi diyeceğim de değildir herhalde.
Biliyo sen yazınca cevap verceğini. Boşluktaysa yazıyo
Ama alacağı cevapları da biliyor soğuk yaptığımı da
Hakkediyor ya seven insan zorlar iki soğuk lafa trip atıp gidiyor ne hale varsa görsün jdjsj içimi döktüm
Soğuk yaptım diye trip atıyor gidiyor cevap vermiyor. Bu davranışlarla b*ok bulur zaten
Biraz uğraşsa yapmazdım ama istediğim olsun tavrında çoluk çocuk davranışlarıyla uğraşamam kaç yaşına gelmiş insan
Aynen öyle ya kendi pisliğinde boğulsun çok ağır oldu gibi ama neyse net insanlar çıkar inşallah karşımıza
İnşallah ya konu karışık ya
Bana 1 adım gelse ben 10 adım giderim gibi de zaten güvenmiyorum o güvenide vermiyor samimi birisi ama ya
Çok da değil de işte seni sarmaz diye desim
Ben anlatırım ya
Burdan mı yazayım ya
Takip attım
Herkeste şansını deniyor işte çocuk
Olabilir sıradan yoklama. Bir daha yazarsa öyle söylicem zaten sıradan bütün exlere mi yazıyorsun kim cevap verirse diye
O tip erkekleri bilirim
Nasıllar
Herkese yazıyorlar işte boş kalmamak için
Büyük ihtimalle ya ben gözümde büyütüyorum saçma sapan kişileri
Biz kızlar öyleyiz işte
maalesef ya birisi bizim gözümüzü açsııın
Bu durum biraz “yoklama çekmek” gibi kokuyor bence 😌 1 yıldır arada yazıp kısa konuşuyorsa muhtemelen merak ediyor, egosunu besliyor ya da hâlâ kapıyı tamamen kapatmadığını bilmek istiyor. Unutamadığından değil de, seni hayatında bir opsiyon gibi tutmak istemesinden olabilir 💭 Sen soğuk yaptığın için ilerlememesi de gösteriyor ki çok da çaba yok.
Asıl soru şu: Sen onun yazmasından etkileniyor musun, yoksa sadece anlam veremeyip mi düşünüyorsun? 💗
Cevap
0Cevap
Yokluyor sadece acik kapi birakmamalisin bence.
Yok genelde ters cevap veriyorum da. Ayrılırken istediğinde sıkıntında yazabilirsin demiştim de bilemiyorum sebep nedir
Olabilir ama gördüm bir kaç kere sanki bir sıkıntısı var gibiydi bana da öyle yazdı bunalıyorum falan diye. Derdini anlatsa dinlerim de fazlası olmaz
Aklı sende seviyordur belki
Bilmiyorum ki sevdiğini de sanmıyorum yoklama gibi biraz
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar