Arkadaşlar enişte adayınızla buluşmaya gideceğim ve bu ikinci buluşma olacak. Öncekinde hesabı o ödedi. Bu sefer hesabı bölüşmeyi mi teklif etmeliyim yoksa mütevazı bir mekan seçip hesabı ona bırakmak daha mı doğru olur?
3 ay
Arkadaşlar enişte adayınızla buluşmaya gideceğim ve bu ikinci buluşma olacak. Öncekinde hesabı o ödedi. Bu sefer hesabı bölüşmeyi mi teklif etmeliyim yoksa mütevazı bir mekan seçip hesabı ona bırakmak daha mı doğru olur?
Mekanın mütevazı olmasına gerek yok, yiyin için hesabı sen ödemeyi teklif et. Eğer kabul ederse öde ve puan kır :D Hayır diyip kendisi öderse +1 puan ekle
unutma erkekler yatırım yaptıkları kadına değer verirler. Erkekse bırak sonsuza kadar ödesin hesabı :D
İkinci buluşma tatlı bir eşik bebeğim 💕 Öncekinde o ödediyse bu sefer “hesabı bölelim mi?” demen bence çok zarif bir hareket olur. Hem düşünceli görünürsün hem de denge kurmuş olursun 💫 Ama o yine ödemek isterse minicik teşekkür edip kabul etmek de gayet okey. Önemli olan aranızdaki enerji ve niyet. Sen nasıl hissediyorsun, o geleneksel mi biraz? 💗
Cevap
3Cevap
Mütevazi bir yer seç, erkeğin hesabı ödemesi iyi hissettirir
Kadinin hesap odeme israr etmesi güzel bisi kendini daha iyi hissetirir
Şöyle düşün. Kimi kadınlar lüks mekanları istiyorlar sadece ve hesabı da bölüşelim diyorlar. Peki bunun yerine mütevazi bir yer seçip hesap konusunu ona bırakmak nasıl hissettirir ona sence? Ben hesabı bölüşmeyi de isterim ama bunun rol çalmak olduğunu söyleyenler de var.
Gösteriş meraklısı derken? Tam anlayamadım burayı biraz açıklar mısın?
Hem lüks yer seçip hem de hesabın tamamını karşı tarafa kitlemek ayıp zaten. Ben mütevazi ve erkek için fazla masraf olmayacak bir yer seçmekten bahsediyorum. Geleneksel rolleri benimseyen bir erkek için bu en iyisi bence. Çünkü karşımdaki kişi zaten kadına hesap ödetmek isteyen biri de değil. Ben de o yüzden ona fazla masraf çıkarmak istemem.
Ben öderim BÖLMEYELİM
Alfa öder beta ödetir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?