Eğer sebepsiz veya karşı taraf istemedi diye bir ayrılık olduysa çekici biri mi iyi biri mi keşke olsaydı dedirtir
3 ay
Eğer sebepsiz veya karşı taraf istemedi diye bir ayrılık olduysa çekici biri mi iyi biri mi keşke olsaydı dedirtir
Cevap
8Cevap
Nasıl ve neden ayrıldığı önemli
Kız istemedi diye düşün beklentileriniz uymadı
İyi kalpli anlayışlı kız hep aklında kalır
Reddettiği için dönülmez ama öyle mi
Aynen öyle
Ayrılık sonrası akılda ancak mert olan kalır
Mert diye kiz ismi mi olur
Senle sevgili olsak ve ayrılsak sana üzülmeyeceğim kesinleşti. Mertlik sende yok gibi.
Bu yorumdan nasıl çıkardın
Cevabındaki espri yeteneğin hem çocukça hem de sorundaki olgunluk yok.
Burayı çok ciddiye alman çocukça bence sadece sosyal medya. İnsanların ikinci üçüncü dördüncü kimlikleri ve yalan bir yer sadece
Öyle ama yine de ciddiyet dozu fazla aşağıda olursa espiri yapacağım diye aptal gibi görünmek istemek tercih meselesi.
Ayrıca sorun bence çok ciddi. Bence sen iyi kalpli görüyorsun kendini ve kafana takılmış ki sordun. Kendini sözde çekici diye tabir edilen tiplerle kıyaslama. Herkesin algısı başkadır.
Başkalarının espri anlayışı kendine uymuyor diye aptal demek de kalite meselesi.
Bu benim sadece merak ettiğim bir soru. Ben kendimi iyi olarak görüyorum evet doğru ama merak ettiğim şey çok başka. Sen başlattın kavgayı ben çok aşırı tatlı bir şekilde espri yaptım
Tatlı espiri mi. Yaş 13 mü. Dışarıdan baya bayat ve özgüvensiz bir "espri" gibi geldi.
Çok zorbaca davranıyorsun. Bak insanlar birbirlerini durduk yere öldürüyor. Espiri yapan bir insana ne kadar takıldın. İyiyi ve kötüyü ayırt mi edemiyorsun acaba. Spor yapan adamın kafası iyi çalışır hayatı sever bence öyle olmalısın boşuna vücut şişirme
Peki. Üzdüysem affola. Ancak kadınların mantıksız ve çocuksu olanına pek tahammülüm yok. Çocuksuluğuna ancak benim olursa ve yanımda olursa katlanabiliyorum. Aksi halde kadınlar çok itici geliyor. Neyse bol şans hayatında.
Üzülmedim tabiki yabancı birisin üzerimde öyle bir etkin olmadı ama bakış açını biraz olumlu yönde degistirmeni istedim sadece. Sana da bol şans
Ahh bacım. Fazla empatiden geliyor ne geliyorsa başıma. Sen olumlamaktan bahsediyorsun
Her ikisi de erkeğin duygu durumuna göre değişir
Bir tanesi karşına çıktı diyelim hangisi ya şu durumda bile kadın seçmekte zorlanmayin
Sadece bir soru olması durumu, soruda da seçenek sunmusum seçilmez bir varlık gibi bir iddiam olmamış yani
Yaşanmişliklar kalir😭😭😭😭
Anlayışlı merhametli kız
Teşekkürler
Rica ederim knk
Erkeği en çok yoran
Ahsnnzdnbx dogru
Çekici iyi kalpli kız yok zaten rüya da anca
Vardır ama senin rüyana da girmez ahahhs
Bi de övünüyorsun bununla tc kızı seni
Neyle övünüyorum o kişi ben miyim dedim bro
İkisi de
Üçü de dördü de
İkincidir
teşekkür
Rica
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence mesele “çekici mi iyi mi” değil, erkeğin kalbine en çok dokunan kim olduğun 💘 Eğer ayrılık sebepsiz ya da onun kararsızlığı yüzündense, zaman geçince dış görünüşten çok hissettirdiğin huzuru hatırlıyor insan. Çekicilik gözde başlar, anlayış kalpte kalır ✨ Ama tabii egosu yüksek tipler önce egoyu okşayanı özleyebilir. Sen olsan hangisiyle daha derin bağ kurardın, dürüst cevap? 👀💕