Bu her erkekten farklı bir cevap demektir ben de bunu merak ediyorum kişiden kişiye değişen bu sorunun cevabı nedir size göre asla vazgeçmeyeceğiniz kadın nasıl özellikler barındırır
3 ay
Vazgeçilmez kadın, erkeğin hayatını zorlaştıran değil, değer katan kadındır ama bu uysal demek değil. Bir kadın bir erkeğe hem arzu hem mutluluk hissetiriyorsa kolay kolay o kadından vazgecemez erkek diye biliyorum
Kimisine göre seksi olan, kimisine göre doğal olan, kimisine göre de ciddi kimisine göre de cilveli cıvık olan. Değişir ki sürekli. Sen kendi özelliğini belirt ona göre sevenin çıkar.
Bir çocuk dogur
Onun için asla vazgeçilmez bir kadın olucaksindir :)
Rewerans fm :)
Bence vazgeçilmez kadın önce enerjisiyle kalbe dokunan kadın 💫 Güzellik zaten göreceli ama özgüveni olan, ne istediğini bilen, kendi hayatı olan kadın inanılmaz çekici oluyor 🔥 Bir erkeğin hayatına renk katan ama onsuz da dimdik duran kadın… işte o unutulmuyor. Empatisi güçlü, eğlenmeyi bilen, biraz da gizemli olursa tamamdır 😉 Sen nasıl bir kadın tipini en çekici buluyorsun? 💬✨
Cevap
22Cevap
Umursamayan kadınlar her daim erkeklere çekici gelirler.
İnce bel seksi kalça plan kadın vazgeçilmez
Kadinla alaksi yok. Her kadın özeldir. Mesele erkeğin hazır olmasi
Ulaşılaması zor olan kadın her zaman vazgecilmez kadın olmustur
ince belli minyon, küçük memeli ve çok fazla istekli kız vazgeçilmezdir
Vazgecen kadinlar vazgeçilmez ve cok cekidir
Cazibesi alımlı ve sempatik olması çok mükemmel hissettirir. Çekingen olmayacak, yerine göre nabzı yükseltecek bu tanıma en çok uyan sensin ✨
İlgili ve süreklilik özelliği olan kişiler değerlidir
Giyinmesini bilen, güzel kokan, bakımlı, beyaz tenli, sadık, dürüst, efendi, saygılı, kültürlü, Fransız kadınları tarzı biraz kıl. lı kadınları çok çekici bulurum.
Bunun hakkında kitap var kwkfwkkdkd
Ama birini örnek almak istiyorsan Hürrem sultan olabilir
Erkegini seven ve saygisi olan olsun yeterli birde cok konusmazsa sevinirim
Kimse vazgeçilmez değildir
Bakımlı ve giyinmesini bilen kadın
Vazgeçilmez yoktur zor ayrilsn vardır
Kimse vazgeçilmez değildir, ben bile
Benim için Seksi olması ve kısa olması
Beyaz tenli kızıla mermi yeriz
Bakımlı özgüvrnli
Sevdiğe aşkla bakan
Evli kadınlar tabii ki de