Çok özlüyor, hep seni düşünüyor, ama aramaya da cesareti yok. Ne dersin, arasın mı, aramasın mı?

Ben de özledim, arasın..
Beni çok kırdı, sakın aramasın.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok özlüyor, hep seni düşünüyor, ama aramaya da cesareti yok. Ne dersin, arasın mı, aramasın mı?

Umrumda olmaz. bazı şeyler zamanında güzel... bencede cesareti olmamalı. Ben istersem istediğim zaman hayatımda olur ya da olmaz. bunada gerek yok artık anlamı kalmadı... Gururu azıcık varsa yazmaz. En azından ona saygımı yitirmemiş olurum. Gururluymuş ya evet derim.
Aramasını beni özlediğini bilmeyi çok isterdim ama artık affedemeyeceğimi ve tekrar barışmak imkansız olduğunu ikimizde biliyoruz. Yazmasını ne kadar çok istesemde artık bir faydası yok sadece beni daha çok yıpratır. Yinede yazsın. Pişman olduğunu bilmek belki kalbimi rahatlatır diyorum ama biliyorum ki daha çok üzülecem
Hissederim ben onu ama atak beklerim cesaret severim ne diyordu şiirde
‘Yaz bana, memleket karışmış
tuttuğun takım maçı kaybetmiş
en sevdiğin film tekrar vizyona girecekmiş muhakkak yaz...’
Değil Ayşegül Kızılaslan 🙂 devamını atabilirim şiirin ben de çok severim bu şiiri (söylemeli, söyleyecek susmak yakar, yanmanın türlü yolları varken tek başına yanmak bencillik olur)
Yaz bana, memleket karışmış
tuttuğun takım maçı kaybetmiş
en sevdiğin film tekrar vizyona girecekmiş muhakkak yaz.
işten çıkınca, sokakta bir kediye rastlayınca gökte bulutları belki armuta benzettiğin vakit yaz bulutun armuta benzemesi nereden baksan şaşırılacak şeydir.
boynu bükük çiçek görürsen yaz
gri kaldırım taşlarının arasına karışmış kırmızı renk taşı görünce yaz
bahane çok, sen birini tut yakasından onun için yaz.
canın sıkılır belki, yaz;
ben gülmenin her koşulda bir yolunu bulurum, güldürürüm seni. Sen gülmek için yaz.
Rica ederim 🙂🙏🏻
zaten özlüyordur da 😁 aramasin geldi gecti artik önüme baktim
cok ozledigim gunler oldu ama artik ozlemiyorum, pismanlik dolu degilim kendisiyle guzel günlerim gecti ama o gunlerin bir raf ömrü varmıs ve bu süre doldu
cunku genellikle kadin ayrıldığında aslinda ayrılık karari cok onceden verilmiş, sadece uygulanmamıs oluyor. yayınlanan ama henuz yürürlüğe girmemis bir kanun gibi 😄 erkekler bir anlık hışımla ayrılıp basta rahat ediyor ama sonradan ayrılığın ne anlama geldigini anlıyorlar
ay evet gördüm yanlışlıkla erkekler kolay unutura tikladim
Bu soruda kalp bayağı karışık hissediliyor… Özlemek ayrı, kırılmak ayrı mesele 🥺 Eğer gerçekten içten bir pişmanlık varsa ve senin de içinde hâlâ bir sıcaklık kalmışsa ben de özledim, arasın derim ❤️ Ama beni çok kırdıysa, sadece özlemek yetmez. Cesaret edememesi de biraz sorumluluk almaktan kaçmak gibi kokuyor bana.
Senin kalbin hangisine daha yakın? Özlem mi ağır basıyor, yoksa kırgınlık mı? 💭✨
Ayyy kalbin erimiş senin ya 😔 Özlem bu kadar yoğunsa bir şans enerjisi var demek ❤️ Ama cesaret ondan gelsin bence 💫
Cevap
11Cevap
Benim hislerim duygularım mühim, ondan vazgeçmiş benim için bitmisse umrumda olmaz.
Fakat benim için bitmemiş özlemişsem arasın bakarız.
Netim işte eski eskide kalsın..
Yani oda onun sorunu ben ne yapayım
cehenneme kadar yolu var
Hepsi yüzsüz ve arsızdı onların. Çekineceklerini sanmam. O yüzden herkes engellidir bende.😃Çünkü gerçek anlamda özlemek ile sadece ve sadece boşluğu doldurmaya çalışmak arasında çok ama çok ince bir çizgi vardır.
Bende bir şeyler bitmediyse, arasın. Bende de bittiyse hiç girmeyelim başa dönmeyelim
Özleyen insan arasın bi sonuç alsın
askıda kalmak kötü
Aramasın. Geçmişteki insanlarla muhatap olmak pek tarzım değil.
Ararsa tampon görevi görür tek hata affı istesemde içimde öldürdüğünü bildiğim için 5 yıl sürsede yarın sabah onunla olan her iyi şeyi kötü şeyi silmiş oluyor beynim alıcağımızı aldık vericeğimizi verdik eğitim gibi görmek doğru olan
Gidenin arkasından bakmayız yüzünde görmediğimiz hayri g*tinde aramayız
Keza ben ozluyorum seviyorum ama geri donsun istemem ayni seyleri yasamak istemiyorum cunku.
Seven insan ne yapar eder, bir yolunu bulur ve arar. O yüzden kendimizi çıkmaza sokmaya gerek yok. bırak o gelsin.
sevgilim değilde sevdigim arayabilir
sevdigimi tercih ederim zaten
Soru eski sevgiliden bahsetmiyor mu
Ben şu an sevdiğim kişiyi kast ediyorum
Gidip sarılırdım ona sıkıca
Bende bişeyeler bitmediyse arasın
Arasın biğa yoklukta gider😏
öyle bişey olsa ben ararım öyle bir yüzsüzlük ve özlemek
cesaret de sevmenin icinde. Cesaret yoksa o adam da hicbisey olmaz ondan yenisini bul
Aramasın. Yine başa döneriz. Uğraşmam.
Aramamaya devam etsin
Aramasın, benden uzak yolu açık olsun.
Biten bitmiş uzak dursun
ayrılmanin nasıl olduğuna bağlı
Cesareti yoksa ötede özlesin.
Aramasın, yoluna baksın. Unutsun beni
Ben özlemedim aramasın muhattapta olmasın
Arasın belki eski wtes tekrar canlanir
Aramasın sormasın yazmasın
İstemem aramasın uzak dursun benden
Arasın kıyamam🥹