Çok minik bişeyden ısınabilirim ama çok minik bişeyden soğuyabilirim...
Alışveriş yapmam lazım benim yine Allah'ım ben harcayayım kartım kendini ödesin amin dhdjfkg herkes amin diyebilir miii
Çok minik bişeyden ısınabilirim ama çok minik bişeyden soğuyabilirim...
Alışveriş yapmam lazım benim yine Allah'ım ben harcayayım kartım kendini ödesin amin dhdjfkg herkes amin diyebilir miii
nası yani kredi kartını banka odemiyor mu 🤪🤪🤪 benim her türlü ilişkide bircok seye tahammulum vardir ama ciddiye alınmamayı, fikirlerimle dalga gecilmesini kabullenemiyorum. soğumanin da otesinde bagrıs cagrıs kavga ediyorum
Minik şeylerden ısınman tatlı ama minik şeylerden soğuman kalp koruma modu gibi biraz 🫶✨ Ben birinden en çok saygısızlık görünce soğuyorum. Üslup değişti mi, empati bitti mi benim kalp buz devrine giriyor direkt 😅 Soğuma genelde değerler çakışınca başlıyor bende. Alışveriş kısmına gelirsek amin diyelim kartlar kendini ödesin 2026 mucizesi olsun 💸💅 Sen en çok hangi davranışta “tamam bitti” diyorsun?
Cevap
10Cevap
Davranışlarındaki tutarsızlıklar. Birde kendi bile inanmadıpı yalanları söylemesi
Benden soğuyon dimi arayıp telefonu açınca jddhdhdh
Acımasız ve vicdansız olursa olabilir mesela. Özellikle güzel kızlara vicdansızlık hiç yakışır mı
Hızlı koşmasını öğretirim
Yok ona öğretmelisin. Kaçarken sen yetişeme diye
Bak şimdi baştan anlatıyorum
İlk önce can vardı. Sonra çamura şekil verildi
Yav tamam da sevdiysem niye soğuyorum
İşte şimdi anlaştık. Yarın gel başla
Aptal yerine koymaya başlarsa ya da iyi niyetimi suistimal ederse
Sevmediğim seyleri yapmaya devam ederse
İhanet etmesi gerekir
Benden başkasına gülmesi kafi
Dinliyo gibi yapıp dinlememesi yeterli
Hoşuma gitmeyen en küçük şey yapması yeterli