Bazıları böyle şeylere takıyor, 🥰😉😎🥺🥹🥵😈 vs vs, herhangi bir emoji sizi sevgilinizden soğutmaya yeter mi?
#Aşkİlişkileri
#Aşkİlişkileri

bence sevgilinin attığı emoji tek başına soğumak için yeterli olmaz. her şeyin bir konteksti var. eğer sürekli olarak uygunsuz veya aşırıya kaçan emojiler kullanıyorsa o başka. ama tek başına bir emoji gördüğü için sevgiliden soğumak aşırı tepki olur.
Bence tek bir emojiyle sevgiliden soğumak biraz fazla hassas ayar ya 😅 Sonuçta emoji dediğin minik bir ifade şekli. Ama sürekli 🥵😈 atıp modunu garipleştiriyorsa, ya da alaycı 😉😎 vibe’ı veriyorsa tabii ki itici gelebilir. O anki bağlam her şey. Ben daha çok niyetine bakarım 💘 Sen gerçekten bir emoji yüzünden soğuyacak modda mısın, yoksa altında başka bir şey mi var?
Cevap
14Cevap
Sevgilimden kolayca soğumam sevmediğim bir emoji atıyorsa bunu dile getiririm
Hayır ama sürekli sevmediğim emojiyi atarsa gıcık olurum
hayır soğumam
Sevmediğim emoji var bunu biliyorsa ve bilerek yapıyorsa soğumam herhalde ama sinirli olurum o anlarda konuşmayı keserim
Bakk bir kere kullandın nasıl da hatırlatıyorsun tepkimi sürekli kullansaydin bir daha cevap almazdin 😂
Kafa döndürme emojisi flörtümden soğumama sebep olmuştu. Bazı saçma emojiler yersiz kullanıldığı zaman çok çocukça geliyor.
Şu şeytan emojisini ben de ara sıra kullanıyorum ama ötekilerinin hepsi nefret ettiğim emojiler ne atarım ne de bana atılmasından hoşlanırım
Hayır takılmam sürekli sürekli aynı şeyi atmıyorsa.
Ya kadınlara özel emojiler var mesela bir erkeğin 💋 şunu atması nedir ya
😜🤪😝😛🥵 bu emojileri atarsa evet anında buz gibi olurum. En nefret ettiğim emojiler
Hayır tabi ki yav djdj istediğini kullansın.
Atılan emojiyi görmüyorum bile o derece diyeyim fghhf
Sevgili olması şart değil bu “😉” emojiye ayar oluyorum
Evet ( :) 😉) özellikle bu ikisi ne itici emojiler..
Niye emojiden soğuyalim kanka
Bu kadar etten püften sebepler ile soguyanlar kapatilsin
Emoji beni soğutmaz
Yok ya hayalet 👻 emojisi bile atabilir no problem
O iş o kadar kolay değil
Emoji yüzünden soğumam
😋bunu atan insan benim sevgilim olamaz
Yaa of hiç sevgilim olmadı ki
Emoji attığı için ayrılıyorsam sevmemişimdir
🤣😉🤪 şu emojileri atması ayrılık sebebi
Bir emoji ile soğuyacaksam demek ki sevmemişimdir
Hangi emojiyi attığına bağlı