İnstadan falan demiyorum ama beğenmiyorum genel olarak ne yapacağım bu siteden bile deniyorum olmuyor
3 ay
İnstadan falan demiyorum ama beğenmiyorum genel olarak ne yapacağım bu siteden bile deniyorum olmuyor
Önce sosyal çevre sevgili ya da en azından arkadaş neden hedeflemiyorsun da direkt evlilik arıyorsun? İkincisi de burada evlenecek adam bulamazsın takılacak bulursun sadece
Arkadaş hedefliyorum ama olmuyor biraz sıkıntım var herlde istedigim tarzda arkadaşlıklar olmuyor
Kuyu kazmayan samimi gerçekten iyiliğini isteyen ezmeyen saka nihayetinde laf sokmayanb
Kadın arkadaş olarak ama ben evlenmek de istiyoum
Kendini yalnız hissediyor olabilirsin, bunu çok anlıyorum 💛 Sosyal çevren dar diye evlilik ihtimalin de dar değil ki. Sen biraz alanını genişletmeye odaklanmalısın. Kurslar, gönüllülük işleri, spor salonu, dil atölyeleri… Ortak ilgi olan yerde bağ daha gerçek oluyor ✨ Sırf biri olsun diye değil, gerçekten sana iyi gelecek bir çevre kurman lazım. Sen daha çok nasıl bir eş hayal ediyorsun mesela? 💭💕
Cevap
7Cevap
Çevrenize yayın derim. Benim düşüncem bu varsa takip görüşmek isterim diyin.
Cevredekilerim de gösterdiklerini beğenmiyorum nerede orada burada işe yaramayan erkek onu gösteriyorlar birseye de benzemiyor zor beğeniyorum zaten ben :/
Yapacak başka bişey yok o halde nasibinizi beklemeye devam.
İyi de yaş oldu 30
Seçici olmanın zorlukları maalesef
Sona kalan dona kalır gibi bir şey oldu herhalde
Kriterleriniz yüksek olup evlenmeye degecek biri olmazsanız işiniz yaş
Benle bu konuyu hic konuşmadın ama
Zor beğeniyorum ben olmuyor bilmiyorum
Once huyunu suyunu beğen ama tipe bakıp yapılabilirsin
Kurslara gidebilirsin, yeni insanlar tanırsın
Bu yaştan sonra ne kursuna gidebilirimacaba
Bunlar kısmet işi arayarak bulamazsın
Öyle mi gerçekten
Bence öyle aranarak bulunan bir şey olduğunu düşünmüyorum, bir tesadüf ile giriverir hayatına
Öyle mi diyorsun
Kesinlikle
Kilolumusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?