Haklısın
Haksızsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bak şimdi haklı da olsan bir iliskide güzel ayrılmak önemli. Ne olursa olsun karşında ki insanın da bir kalbi ve duygusu olduğunu bil. Bu tip durumlarda karşı tarafa empati ile yaklaşmak önemli bir konu. Hakkında hayırlısını diliyorum kardeşim. Umarım dilediğin gibi birisini bulursun ve bu çocuğu aratmaz umarım
Bunun neyini ariyacam aklima bile gelmez
olum siz olarak tam ne istiyorsunuz ayrılma sebebine bak buluşunca bana gülüyorsun la sen gerçekten sevsen zaten her türlü her şekilde gülmesini isterdin çocuklaşıyordan kastın onun gülmesiyse ya da ne biliyim espri falan yapmasıysa bana ters bi ayrılık sebebi önce uyarırsın mesela dersin ki çok fazla şaka yapıyorsun çok laubalisin kendine çeki düzen ver dersin böyle pat diye söylenmesi ve üstüne bu kadar ağır konuşmana hak veremedim pek
Saka falan yapmiuodu sadece guluyodu ben soguk erkekleri cekici buluyom ama ilkte asik oldum sanssizlik
saka isini ben örnek olarak verdim sende soguk erkeklerden ya da seni pesinden kosturacak erkekleri seviyorsan böyle erkeklerinde hakkına girip onları üzme bastan olmasaydın asık oldum sanssızlık diyorsun da bu nasıl asık olmak sen bir sabah bir mesajla herseyi silip atabiliyosan bırak asık olmayı sevmemissindir bile gercekten asık olsan onun gülüşünden rahatsız olmazdın cunku kendini de kandirma bence ki ahını almıssın yani ilerde karsına cıkar bence bu diyim sana
Bence cikmaz istedigimden ayrilirim zorla devam edecek halim yok asil umut verseydim sorun olurdu
valla bal gibide cıkar asık oldum cart curt diyorsun ama ben asık olduguna dair pek bisey goremedim öyle diyosun ama tek mesajla ayrılıyorsun üstelik sert bir dille ve kalbini kırarak nasıl cıkmıcak ahı acaba düzgün dille yazsan hadi belki tamam derdim
Bence Haklısın 💅✨ Çünkü sen bir ilişkide nasıl bir enerji istiyorsan o önemli. Sevgilin sana güven, olgunluk ve “yanımda bir erkek var” hissi vermiyorsa zorla yürümüyor zaten. Çocuklaşmak tatlı olabilir ama sen bunu itici buluyorsan kimse sana “buna katlan” diyemez 🤷🏻♀️💔
Ama şunu sorayım sana; onun tavrı mı gerçekten çocukçaydı yoksa sen artık ondan soğumuş muydun? İçten içe bitmiş olabilir mi sence? 💭💗
Ne bileyim gülüyodu sırıtıyodu yani tamam mutlu olabilirsin ama cocukca davranman gerekmez neyse ne bana ne ya ugrasamam hayatima devam ederim mis gibi yanimda erkek oldugunu hissedecegim birini bulurum
Tamam queen enerjisi görüyorum 😌✨ Ama bu sinir biraz kırgınlık kokuyor sanki 💔 Sen olgunluk istiyorsan hakkın tabii 💅💕
Cevap
2Cevap
İyi yapmışsın mesajda. Bile ozguvensiz ezik olduğu belli oluyor anlamadığım bunda ne buldun konu orada
Yaşı da etkili tabi, ama sorun daha çok karakter uyumsuzluğu, olgun ve ciddi bir kişilik istiyorsun, o uygun olmamış
Siz kızlar ne istiyorsunuz böylelerine kıymet verirler erkekler onlar da ayrı bir aptal
Konudan bağımsız kız diyen erkekleri hep itici bulmuşumdur yaa
Afacsdvsfafsg bunların testosteronu eksik harbi
cocuk senden kat kat olgun ve beyefendi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?