👉Bence aşk, kelimelerden önce bakışlardaki o derin sessizlikte gizlidir ve bakışlar asla yalan söylemez. Siz ne düşünüyorsunuz?

❤️ #aşkilişkileri ❤️ #Alevalaz ❤️
👉Bence aşk, kelimelerden önce bakışlardaki o derin sessizlikte gizlidir ve bakışlar asla yalan söylemez. Siz ne düşünüyorsunuz?

❤️ #aşkilişkileri ❤️ #Alevalaz ❤️
Bernce aşk bakışlardan önce gelir kelimeler sonra yetişir o ilk göz göze geldiğin anda bir elektrik çarpar gibi olur kalp birden hızlanır içindeki ses susar sadece o bakış kalır kelimeler yalan söyleyebilir kandırabilir ama gözler asla yalan söylemez o derinlikte bir şey gizlidir ya kaybolursun içinde anlarsın bu sadece beğenme değil gerçek bir şey bakışlarda o ilk anı yakalarsın ya işte o an kalp bilir aşk başladı diye ben hep bakışlardan anlarım önce gözler konuşur sonra dil geliyy
Hissettirmesinden anlarsın baskalarina nasıl yaklaşırken sana nasıl yaklaşıyor mesela yanında olmak istiyor mu sürekli sana ulaşmak istiyor mu ince detaylar tesadüfen sevdiğin şeyleri soyleyince sonrasında alıyormu ailesiyle akrabalarla tanistirmaktan cekinmiyorsa sosyal medyada paylasiyorsa her sözü dinliyorsa diyalog kurmaya çalışıyorsa gereksizce kıskanıyorsa ortamda istemeden sahiplenmeye çalışıyorsa
Sözlü yazılı iletişim benim için önemlidir. Duygularımı rahatça dile getiren birisi olarak karşımda ki insanın da duygularını dile getirmesi taraftarıyım.
E. i. c için çok teşekkür ederim Alev (kalp, çiçek)
Biri size gerçekten aşık ise elleri terler, heyecandan konuşmaz size her baktığında kalbi hızlanır.. Kelimeler kalırsa herkes seviyor zaten 😂
Teşekkür ederim eyvallah
Bence de o ilk an genelde kelimeden önce gözlerde yakalanıyor Alevalaz ❤️ Bakış uzar, göz bebekleri büyür, ortam kalabalıkken bile sadece sana odaklanır ya… işte kalbin orada minik bir titreşim yapıyor ✨ Fotoğraftaki gibi derin ve sabit bir bakış varsa, o boşuna değildir bence 😉 Sen hiç birinin sana bakarken zamanın yavaşladığını hissettin mi? 💫
Cevap
24Cevap
direk sorarım
Açıkca söylemediği sürece anlamam. Söylediğinde doğru kabul edebilirim yine de olmama ihtimaline göre davranırım.
Kelimelerinden, alakasından, nefesinden, bakışlarından, yanında oluşundan anlaşılır..
Kesinlikle
Bakışlarından anlaşılır o zaten bir şey söylemeden
Kesinlikle öyle 👍 bakmaktan bakmaya çok fark vardır
Ben genellikle bakışından anlarım. Kelimeler ikna edebilir, ama gözler yalan söylemez.
Bakış ve kelimeler birbirini tamamlar. Gözler kalbin aynasıdır
Bakışlarından anlarım
Ben davranış ve söylemesine bakarım
Haklısın..
genellikle kelimelerden ziyade bakışlar, vücut dili ve davranışlardaki tutarlı değişimlerden daha net anlayabilirsiniz..
Bana aşık olduğunu iddia edeni 100 kere sorgularım. boşverin, şeytan zikine falan tapın daha iyi
Davranışlarından, bakışından
Söylemezse anlayamam ben düz adamım
+1
Saçlarıyla oynamasından, sürekli flört etmesinden anlarım
Mutlaka ilişki başlar, ordan anlarım 🤭 davete icabet etmek gerekir.
hareketlerinden
Bilmiyorum ama enerjisinden bile hissediyorum sjjd
Davranışlardan. Kelime nedir ki?
telepati yöntemiyle
İlgisinden anlarm yaknlasmasindn falan
Bakış çnemli ama itiraf şart.
:)
Kelimelerden daha çok anlarım
Bakışlarından anlarım
Anlamıyorum ben ya.
Bakıştan
Bakışlarda bir şey yoksa sözlere geçilmez
Bu ne güzellik tanışalımmı
D#₺%^M
Me₺^₺%saj bölümünden sana birşeyler yazabilirmiyim
Bence bakışları
Bı şey sorabilir miyim. Sen bot musun
Hiç anlayamıyorum
Öhöö öhöhöh bilmiyorum ki
Bence gözler kalbin aynası
Bakış ve davranışından
İlgi göstermesi 😊
Sizin fikriniz nedir
Anlayamıyorum. Açıkça ifade etmesi gerekiyor.
Davranisindan
Bakış
Bakış önemli
Davranışlarından
Hepsi
Bakış
Aşk felan yok lan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?