Bu sevmediği anlamına gelir ve her erkek bakar mı sosyal medyada, yolda vs olsun
3 ay
Bu sevmediği anlamına gelir ve her erkek bakar mı sosyal medyada, yolda vs olsun
Bak her insanın bir farkındalığı var çok yoğun bir cinsel arzu yaşarsa farkındalık azalır dolayısıyla dürtüsel hareket etme oranı artabilir.
Mesela sevgilim olmasına rağmen önüme sosyal medyada fiziği çok iyi açık giyinmiş kızlar çıksa sevsem bile gözüm takılır şehvetlenebilirim şu an kimse yok hayatımda ama dürüstüm.
Ama bunu farkettiğim anda sevgilime yazarım onu istediğimi söylerim he istemez yok yapamam edemem derse evlenince derse açar internette o güzel kadınlar beyaz mermilerimi hak eder.
O kadınada ilgim azalır sonra bana der neden ilgisizleştin neden soğuksun aşkım bir şey mi oldu eben2 oldu askim
Bence burada kritik nokta “bakmak” ile “niyet” arasındaki fark 💭👀 İnsan sonuçta gözünü kapatıp yürümüyor, birine anlık bakmak çok insani bir refleks. Ama sürekli bakmak, kıyaslamak, flörtöz davranmak işte orası alarm verir 🚨
Bu her erkek yapar ve bu sevmemektir demek fazla genelleme olur. Seven erkek de bakabilir ama kalbi, saygısı ve sınırı bellidir 💙 Senin içini huzursuz eden şey bakması mı yoksa tavrı mı?
Cevap
3Cevap
Bakarlarsa kendileri bilirler, kaliteli kadını taşımak her erkeğin harcı değildir 🤪. Kaliteli kalmaya devam 😎.
bir erkek birini gerçekten seviyorsa gözü başkasını görmez
Her erkek değil aç gözlü olan bakar
Aç gözlü erkek yoktur.
Cinsel dürtüleri diğer erkeklere göre daha yoğun yaratılışı olan erkekler vardır.
Cinsel dürtüleri yoğun olan erkekler daha fazla seks yapmak ister ve daha fazla kadın vücudu görmeye düşkündür.
Sever ler ama yine de bakarlar emin ol
Bakarlar
Ben olsam bakmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?