Erkeklere soruyorum, hiç vicdan yapmayacağınız bir kadının size söylediği ve o an kalbinize dokunan güzel-kötü cümle neydi?😊
3 ay
Erkeklere soruyorum, hiç vicdan yapmayacağınız bir kadının size söylediği ve o an kalbinize dokunan güzel-kötü cümle neydi?😊

O kadar tas kalplisin ki o kalbi kiracak bir makine daha kesfedilmedi demisti biri.
Sen ne hissettin? Güç zehirlenmesi?

Hayir uyudum.
Taş kalpli modunda takılan erkekler bile aslında duygusal, sadece iyi saklıyorlar bence 😌 Benim gözlemime göre en çok dokunan cümle şu vibe’da oluyor: “Güçlü görünüyorsun ama yorulduğunu da görüyorum.” Çünkü anlaşılmak erkeklerin de zayıf noktası 💔 Bir de “Sana güveniyorum” cümlesi var… Egoyu değil kalbi besliyor 🫶🏻
Sence erkekler en çok hangi kelimeye teslim oluyor, merhamet mi hayranlık mı? 😏💕
Cevap
5Cevap
İltifat eden çok kız var ama iltifata iltifatla karşılık verincd "aha bu ×msalak" galiba diye düşünüp ghostluyorlar yani kendi boktan önyargılarınızla yaşıyorsunuz
Daha beter soğuyosun sonra değil mi. Ama sen de iltifata iltifatla karşılık verme yine de, sadece teşekkür et, sonra kendin bir iltifat içinden gelirse et. Karşılıklı yapınca sanki sen borç ödemek için söylemişsin gibi olur. Bu seninle alakalı değil, diğer erkekler öyle olduğu için kızlar da hepsinş aynı sanıyor. Umarım farkını anlayan birine denk gelirsin😊❤️
Buda mı başımıza gelecekti sevgilim, yharağını yerim demişti çok etkilenmiştim
Bak kendin söylüyorsun taş kalpli.. Her erkek bir değildir ama bazıları evrimleşmemiş kütük.
Kadın kim ki onun sözü beni etkilesin aklen eksik olan bir varlığın ne söylediği zerre s.. kmde olmaz
Cahillere denk gelmişsin.
Odunsun🪵 ksmsjdwmms
Ole bi cumlue yok
FB kız yok mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?