Sürekli kuzenime ya da arkadaşlarıma ne diyeyim diye soruyorum
3 ay
Cevap
9Cevap
Sal kendini ve biraz şey gibi davran yollu dkfjfjjf
Ya davranınca (denedim) ciddi düşünülecek kız olarak bakmıyorlar oofff ayarını tutturamıyorum
Ooffff işte bağlayamıyorum nasıl yapıyorsunuzzzz
Deniycem ya o zaman fake hesaplardan xjxkxkxkxxk
Hemen djdjdjdjd
Onlara sormadan flört etmeye çalış konuşarak öyle öğrenirsin
Ya şöyle ediyorum ama ayarını tutturamıyorum ya fazla oluyor ya da tamamen soğutuyorum
Dozunu ayarlamaya çalış az çok ayarını kendin ayarlamaya çalış ki öğren yoksa millete sorarak olmaz
Kendimde konuşuyorum daaa çok kişşyle konuştum artık öğrenmem gerekiyordu
Flört ederken adama odaklandığın için o dozu ayarlamayı kaçırıyorsun herhalde bir kaç kişiyle sadece ayarlamak için konuş sonra bırak😆
Yaaaa smsmssms muhtemelen sorun o.
Deniyim o zaman yaaa
Gerçekten diğer şekilde çocuğa ve ne dediğine odaklanırken ne yazacağını da ayarlamak zor oluyordur ilk karşına çıkan kişilerle dene anonim hesaplardan da konuşup yaparsın
Etme abi ya kadın dediğin benim gözümde seçici ve ulaşılmaz olmalı erkek onu kırmalı
İşte öyle olunca da gidiyor ki. Dediğim hem flört edip hem tamam dememek ama ikisinin ayarını tutturamıyorum
Doğal davran başkalarına sorma arkadaşın gibi düşün
Niye sen etmek istiyorsun ki bırak erkek etsin sende cilve yap
Cahili olduğum konulardan
Öğrenirsin zamanla
Ama kaç kişiyle flört ediyorum belli bi yere geliyorum ama sonrasında onu uzaklaştırıcak bişey yspıyorum
Ne yapıyorsun ki
Bilmiyorum ama devamı gelmiyor. Ya yollu olarak bakıyorlar ya da çok soğuk davranıyorum xkxkxkzkzk naz yapamıyorum sanırım
Sana öyle geliyordur takma kafaya
Akışına bırak gitsin kasma kendini
Akışa bırak olur kendiliğinden
Yaş kaç nasıl bilmiyorsun
Kendin ol.
Nasıl
Yardım edeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım bak şimdi, bu çok normal bir şey tamam mı? 💗 Flört dediğin doğuştan gelen bir süper güç değil, pratik işi. Sürekli birine “ne yazayım” diye sorman aslında kendi iç sesine güvenmediğini gösteriyor. Halbuki en tatlı mesajlar en doğal olanlar 🥰 Karşındaki ne seviyorsa oradan yakala, onunla ilgili minik bir espri ya da merak sorusu at. Sen genelde fazla mı düşünüyorsun mesaj atmadan önce? 💬✨