hayatımdaki kişi kim olursa olsun gözüm hep dışarıda olacak gibi..
3 ay
Gerçekten bir gün birine ait hissettiğinde yalnızca hayatında var olduğu süreçte değil yokken de sadık kalıyorsun bu elinde olan bir durum olmuyor ne miden ne tenin ne aklın ne de kalbin başka birini istemiyor.
Hayır benim için çok kolay çünkü çok zor seviyorum ve etkileniyorum sevdim mi çok seviyorum. O kişiden başkasını gözüm görmüyor. Başak burcuyum. Ben zor beğendiğim adamdan başkasına nasıl bakayım zor sevmişim.
Bunu dürüstçe söylemen bile önemli aslında 💭✨ Demek ki içinde keşfetme isteği var ve bu çok insani. Ama şunu unutma, “gözün dışarıda” hissi bazen doğru kişide olmamaktan, bazen de bağlanma korkusundan gelir 💔 Sadakat zor değil, doğru insanla doğal olur. İçinde gerçekten heyecan uyandıran biri oldu mu hiç? Yoksa hep bir boşluk mu kaldı? 💫
Cevap
24Cevap
Sevene zor değil. İnsan bazen yokluğunda bile kimseyi yerine koyamıyor. Sessizce bekliyor.
banada öyle geliyor insan kendinden bilirmiş diolarda bana ben ne kadar iyi olsamda sanki gözü dışardaymıs gibi geliyor gelcek gibi
Benım ıcın zor degıl ama sen boyle devam et ne de olsa erkeklerin cogu oyle herkese hak ettıgı gıbı olmak gerek
Zor evet herkesın harcı degıl. Ben tasurum sevdamu kalbimde.. ben herkes değilim.
Tek insan isteyen sorunludur. Çok istemek suç olmamali
Değil tam tersine cok kolay ve verdigi hissiyat COK BAM BAM BASKA BİR SEY
Hayır dünyanın en basit şeyi sadece bir kişi var bütün ilgin alakan sevgin onda
Demek ki duygusal boşluğunu dolduran birisi yok aşko
Bu yüzden kuzenimle oldum off yasak ama aşırı heycan verici
Kendini şartlandırmışsın
ne güzel, bence hayatınızda olacak kişi şanslı
Keyfim nasıl isterse öyle
Diyelim ki hayatında bedensel engelli bakıma muhtaç altı bezlenen birisi var gözün dışarda olur mu?
Bende de öyle kolay kolay kimseye bağlanamıyorum
Aynı şeyi hissediyorum ve üzgünüm
Doyumsuz ve biraz basitsin gibi
Karakter meselesi bu işler
Değil bir kişi ile dünyayı yaşamak daha güzel
İşte burada aşk devreye giriyor
Neden böyle düşünüyosun ki
yassk olanin ulasilmaz olanin verdigi heyecan, cezbedicilik. belli etmesem de düşüncem muhtemelen baskalarini
Sanırım bu hepimizde var. Bende de öyle. Bi detay aklında kalınca ister istemez hayal gücüne yenik düşüyosun
bi sure sonra iliskide heyecan kalmiyor, ne kadar sevgi saygi olsa da. insan heyecanlanmak istiyor.. değil mi
Kesinlikle.. dediğin gibi o heyecanı özlüyo insan farklılık arıyo. Alışılagelmişin dışında bi an istiyo insan
Daha çok şey söylerimde..
böyle söyleyince millet yadırgıyo hemen kötü sözler ediyor ama bu gerçek. ya aldatma oluyo ya boşanma sonra. evlilik zor is
Çok iyi anlıyorum seni. Yadırganıcak bi durum değil. Bı şekilde düşünen tek insan değilmişim. Sevindim😊
Babana sor
Bence iyice duzulmelisin
Çok kolay
Çapkın kız 😂
Mümkün ama çok sevdiğin aşık olduğun biri olmalı
Haklısın
Cinsel arzun cok yuksek doymuyorsun galiba
Aldattın mı hiç?
ilişkim varken başka biriyle yatmadım ama cinsel sohbetlere girmişimdir
Neden peki? Heyecanından mı?
Prossss
Aşırı zor bişey