Ben ölcem artık yicem artık şu çocuğu ya jajsjjsjsjshs görünce dayanamıyorum yanlış anlaşılmasın
3 ay
Ben ölcem artık yicem artık şu çocuğu ya jajsjjsjsjshs görünce dayanamıyorum yanlış anlaşılmasın
Şu anda bakışına ölürüm diyeceğim biri yok. Zaten o kadar derin, karşılıklı ve değerli bir bakış da yaşamadım annem dışında. İnsan bazen birinin gözlerinde kendini güvende, anlaşılmış ve özel hissetmek istiyor ama o hissi kolay kolay bulamıyor. Ben de bugüne kadar o duyguyu gerçekten yaşamadım. O yüzden abartılı sözler yerine, gerçek ve karşılıklı bir değeri bekliyorum. Annemin bakışı hariç, kimseye öyle bir anlam yüklemedim.
Doğru aslında ben de abartılı söz sevmem bir anda içimden kopup geldi bu yönümü belli etmiyorum ona jsjsj
En güzeli 😂
Ahahaha enerjini buradan hissediyorum resmen 😌✨ Tam “bakışına şiir yazılır” modu bu! 18’lik kalp hop hop tabii, hoşlanınca gözler laser gibi kilitleniyor insana 💘 Ama şunu da söyleyeyim; o heyecan, o iç gıdıklanması var ya, en tatlı kısmı zaten. Tadını çıkar, hemen “yicem artık” evresine geçme bence 😅
Benim de zamanında sadece gözlerine bakınca aklımı bıraktığım biri olmuştu… Sen peki konuşabildin mi onunla yoksa uzaktan hayranlık mı şimdilik? 👀💕
Cevap
7Cevap
Biliyor mu ilgini
Kimmiş bu çocuk merak ettim
Hiç kimse yok
Baris alper yilmaz
vardır
Nadide Sultan..
Evet var
Annem ❤️❤️
Eskidendi
Henüz yok