Adam niye bu kadar küçük biriyle evlenir sadece bana mı tuhaf geliyor
3 ay
Adam niye bu kadar küçük biriyle evlenir sadece bana mı tuhaf geliyor
Tercih meselesi çoğu kız olgun erkeklerden hoşlanır bu bir gerçek inkar edemez kimse bazı kızlar olgun ergen olmayan efendi maddiyatı da varsa biraz tercih ediyor çok var çevremde
Adam üstelik narsist
Doğrudur peki maddiyatlı biri mi belki kızın tercih sebebi olabilir veya mevki olarak iyi bir yerde narsist olabilir çoğu kız dikkat etmiyor makam mevki maddiyat vs etkili olduğunu düşünüyorum
Evet maddi durumu iyi mevki sahibi biri
O zaman ondan dolayı kadınlarda ister istemez makam mevki maddiyat olan erkekleri beğenebiliyor
İçine bir şüphe düşmüş belli ki, bu çok normal 💭💗 Yaş farkı konusu gerçekten hassas. Aşkın yaşı yok diyen de var ama aradaki kuşak farkı, hayat tecrübeleri ve güç dengesi önemli oluyor. Adamın neden daha genç biriyle evlenmek istediği sorusu insanın kafasını kurcalıyor tabii. Sence burada gerçekten eşit bir ilişki mi var, yoksa bir taraf daha baskın mı? 👀💕
Cevap
9Cevap
Böyle bir evlilik normal değildir bir çıkar evliliğidir
yani erkeğin kadından büyük olması bence en sağlıklısı ama erkekler genelde genç kadınlardan hoşlanır
Ama ileride sorun olmaz mı kendinden 20 yaş büyük biriyle evlenir misin
20 yaş küçük
Yani çıkar ya da beni aldatır mı diye demi üstelik adam telefonlarını takip ediyor
Boşanmayı mı
Kesinlikle
en fazla 10 yas falan normal karsilayabilrim fazlais menfaat gibi
Taze a.. mın kokusunu alan her erkek buna hayır demez
Normal değil aşk evliliği hiç değildir
Peki nedir
Ortada psikolojik sorun var. Aslında iki tarafın da iç dünyasındaki eksikliklerin birleşimi var. Adamın yetersizlik kompleksi ve sapık zihniyeti kızın ise güven, bir arayış tutunma psikolojisi var
Maalesef bu sağlıklı bir ilişki değil iki tarafında birbirlerine kandırmacasıdır
Bence de normal bir durum değil çıkar ilişkisi
Sen ne düşünüyorsun bu evlilikleri olumlu mu bakıyorsun yoksa öyle bir evlilik mi düşünüyorsun?
Haklısın bende hiç normal bulmuyorum ve karşıyım
Normal değil bir arkadaşım evlendi bana normal gelmiyor baba kız gibi duruyorlar
ne kadar yaş farkı var
19 yaş
Sayı kaç büyük derken 16 yaş fark mı var
19
Kız 30
Bilemiyorum ben şahsen çocuğumun böyle bir evlilik yapmasını istemem
Nasıl mutlu olabilir ki kız gelecek 40 yaşına adam gelecek 60 yaşına kız bu durumda sevgiyi dışarda arar
Siz de çok duygusal bakıyorsunuz maalesef hayat öyle değil
Kesinlikle bu da mantık evliliği en azından adamı tanıyorum
Bilemeyiz ben 30 yaşımda gayet aptalca aşık oldum inanmıştır karşıdaki iyi oynuyordur
Sizinle bunu konuşalım
çok büyükten kastın ne
19 yaş
olabilir
mesela var yakınında evlenen mutlular
ama kız yaşından olgun duruyor
Olgun durması değil ki önemli olan 30 yaşındaki bı kız 50 yaşındaki adamla ne paylaşır
saygı sevgi vardır
Bilmiyorum
Erkegin amaci farkli oluyor pedo
Tercih meselesi bir şey diyemeyiz
saçma
Mesela yaşlar kaö
49 ve 30
Arkadaşım
gzell
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?