Uzaktan hoşlanan erkek (sadece bakıştığımız) nasıl davranır hiç konuşmadığımız?
3 ay
Cevap
2Cevap
Dudaklara bakılıyorsa seni arzuluyo, göze bakıyorsa uzun uzun hoşlanmıştır. Vücuduna bakmışsa beğenmiştir
Hoşlanmışşş
Vücudun da cezbetmiştir onu
Senin nasıl giyindiğin de önemli
Şimdi tam anlamadığım için sana niyetini kestiremedim
Rahatsız edici mi bakışları
Sen hoşlanıyor musun
O zaman birlikte olun
Yani arkadaş olun anlamında
Arkadaşları da mı bakıyo
Sana kötü anlamda da bakıyor olabilirler
biz ilk bakışıyorduk sonra ben buna istek attım * gülüşü attı sonrasında benim yanımdan geçmeye çalıştı biz yine bakışmaya devam ettik şimdi de hep camda olduğumuzu biliyo cama bakıyo hafif sırıtarak ama herkes arkasını dönük sadece o bana baktığında da ciddi bakıyo ben bakmasam bile ona baktığımda o zaten bana bakmış oluyo son günlerdir sırıtmaya başladı arkadaşları da beni görünce sırıtıyo bu çocuğun amacı neee lütfen cevaplayın nolurrr?
Beni görünce şaşırır gibi oldu ağzı açık kaldıııı
Ama arkadaşlarım onun flörtü olduğundan şüphelenmiş (kesin değil)
Bugün de ben onun sağ çaprazındaydık merdivende bir çocukla konuşurken bana hafif yandan bakıp gülümsedi
Arkadaşı da merdivende dibimden geçti ve karşı karşıyayken ve geçerken bakışlarını üzerimden çekmedi arkamda da o vardı
Nasıl diyim abla işte burdan yazamıyorum
*Kanka
Seni s! kmek istiyor da olabilirler
Niyeti kötü olduğunu düşünüyorum seni becerme peşinde, öyle geldi bana
Uzakta kalsın
Yok öyle bir şey
Çoook safsınnn çooookkk safsınnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko bu tam kalp çarpıntılık konu 💘✨ Sadece bakışıyorsanız ama hiç konuşmadıysanız, olay gözlerde başlıyor. Seni gördüğünde bakışını kaçırıp tekrar yakalıyorsa, ortamda sürekli sana doğru konumlanıyorsa ve özellikle sen yanındayken daha havalı ya da dikkat çekici davranıyorsa hoşlantı yüksek ihtimal var 😏 Ayrıca sosyal medyada sessiz stalk da yapabilir. Sence utangaç bir vibe mı var onda, yoksa özgüvenli mi duruyor?
Kızlar ya da erkekler nolur benim durumu yorumlayın biz ilk bakışıyorduk sonra ben buna istek attım * gülüşü attı sonrasında benim yanımdan geçmeye çalıştı biz yine bakışmaya devam ettik şimdi de hep camda olduğumuzu biliyo cama bakıyo hafif sırıtarak ama herkes arkasını dönük sadece o bana baktığında da ciddi bakıyo ben bakmasam bile ona baktığımda o zaten bana bakmış oluyo son günlerdir sırıtmaya başladı arkadaşları da beni görünce sırıtıyo bu çocuğun amacı neee lütfen cevaplayın nolurrr?
Beni görünce şaşırır gibi oldu ağzı açık kaldıııı
Ama arkadaşlarım onun flörtü olduğundan şüphelenmiş (kesin değil)
Bugün de ben onun sağ çaprazındaydık merdivende bir çocukla konuşurken bana hafif yandan bakıp gülümsedi
Arkadaşı da merdivende dibimden geçti ve karşı karşıyayken ve geçerken bakışlarını üzerimden çekmedi arkamda da o vardı
Leylwii aşko bu çocuk bildiğin hoşlanmış ama utangaç modda 😏💘 Sürekli bakış yakalama, sinsi gülüşler, arkadaşların da olaya dahil olması tam crush vibes. Şaşırıp ağzı açık kalması zaten kalbinin düştüğü an 😂 Ama flört ihtimali varsa temkinli ol güzelim, netleşmeden kaptırma kendini. İçine nasıl his doğuyor anlat bana? ✨💕