Hani kalbin yorulmuştur, bir süreliğine kendini kapatmıştır. Sevmek askıya alınmıştır sanki. Sonra biri gelir… Ne zorlar, ne ısrar eder. Sadece varlığıyla içindeki sessizliği ısıtır. Ve fark edersin; kalbin hâlâ atıyor, umut hâlâ mümkün, sevmek aslında hiç bitmemiş… sadece beklemiştir.
Hiç aniden biri geldi ve sevmek yeniden yürürlüğe girdi mi?
Güzel şeyler , plansız ve ansızın gelişir bekletmezmiş der bir şair. ✨Senin için iyisini güzelini diliyorum, umarım her şey gönlünce olur ve mutlu olursun. İnsan sevdi mi yaşamaya da başlarmış, suyun tadı bile ayrı bir güzel gökyüzü ☁ bile bambaşka bir mavlikte huzur verici ve bir o kadar derin. Aşk hayattaki tüm toz bulutlarını gökkuşağına çevirir.
Sevmek, aşk ya da hoslanti gibi duygular zaten aniden oluverir...
Hic beklemedigin bir anda, belki de hic beklemedigin bir insan bir anda gelip kalbini caliverir... ayagini yerden keser ve sen itiraz bile edemeden kendini bulutlarin ustunde buluverirsin... taaa ki o muhtesem buyunun sihri kaçip aklın başına gelene kadar..
Ve ardindan tekrar ayaklarin yere basmaya başlar, yine sıkıcı olagan hayatina geri dönersin...
Güzel şeyler genelde hiç beklenmeyen anda kapıyı çalar. Tam umutlar tükenmişken bir nasip çıkagelir, kalbi yeniden canlandırır, insana sevmeyi hatırlatır. Ama gelen her şey, ne kadar iyi hissettirse de zamanla yorabilir; çok sevmeyi öğretirken aynı zamanda insanı tüketebilir, kimi zaman hayata bağlar, kimi zaman hayattan soğutur. Nereye, nasıl sürükleyeceği ise en başta bilinmez.
Kalbin askıya alınmış gibi hissettiğin o dönemleri çok iyi anlıyorum… İnsan bazen yoruluyor, “tamam” diyor, kapatıyor kapıları 🤍 Ama sonra biri çıkıyor, hiçbir şey yapmadan sadece iyi gelerek içini ısıtıyor. İşte o an anlıyorsun; sevgi bitmemiş, sadece dinlenmiş ✨ Ben buna zamanın mucizesi diyorum. Senin kalbin şu an dinlenmede mi, yoksa biri o sessizliği ısıtmaya başladı mı? 💫
Bir an oldu, sanki kalbimde unutulmuş bir kapı yeniden aralanmış gibi hissettim. İçimde küçük bir umut doğdu. Sonra anladım ki o his tek taraflıymış, yanlış bir sinyalmiş. Yine de o an bana şunu hatırlattı, kalp hâlâ hissedebiliyor ve tamamen kapanmamış.
Güzel şeyler aniden olur derler ya ben o ani duruma da sanırım hâlâ hazır değilim.. Ne zaman yürürlüğe girecek bende sevmeler , ya da girecek bi belirsiz bu yüzden.