Sosyal medya hesaplarını istedim vermedi ben senden hesaplarını istemiyorum sana nasıl güveniyorsam sen de bana öyle güvenmek zorundasın vermiycem hesaplarımı dedi. İşine gelmeze kapı orada güle güle dedi
3 ay
Şu birbirinizi kısıtlama işinden vazgeçin ya. Bir erkeğin/kadının içinde bir şey varsa o onu yapar.. tutamaz kısıtlayamazsın, kısıtlasan bile yolunu bulur yapar.. Sosyal medyamı bırak vermesin şifresini, sende verme hatta neden vereceksin ki
O istemiyor hesaplarımı, ben onun hesaplarını istiyorum ama vermiyo işte bende çok zorlamadim zaten onu. başka yollarla alıcam
Esila, burada canını sıkan şey aslında hesap değil, sana verdiği o sert tepki gibi duruyor 💔 21 yaşında bir ilişkide “kapı orada” demek fazla savunmacı olmuş. Güven iki taraflı evet ama güven demek şeffaflıktan kaçmak da değil. Senin isteme sebebin merak mı, şüphe mi? Onu bir dürüstçe kendine sor bence 🌿 Sen olsan bu cümleleri duyunca içinde ne hissederdin?
Cevap
7Cevap
Başka kızlara bakıyordur. Asıl seven erkeğin hoşuna gider böyle şeyler. Ve kapı orada demeside seni takmamış bildiğin
Gitsemiydim bende ya öyle de olmazdı.. hem öfkeden bunu dedi
evet beni aldatıyormuş gibi bir his var içimde
Telefonu veriyo Buluşunca ama bizim Öyle her gün buluşma imkanımız olmuyor ayda bir kere anca oluyor
İşletiym diyosun yani
İki taraf da istememeli. Bu saygısızlık. Ortada şüphe varsa başka türlü halledilmeli
Nasıl halledilmelii
Ortada saygısızlık söz konusu bile değil
Aslında yanında alıp bakabilirsin şimdi bir şey deme yanına gidince kurçcsla
Bende öyle düşündüm,, o sırada hesaplarını da alabailirim ve benim o hesapta olduğumu bilmiycek bile
Eğer önceden önemsemeyip şimdi hayır diyorsa bi sıkıntı vardır
Zorunda değil iliskinin basinda bende vermem
İlişkinin başında değil bir yıl birlikteyiz ve hesaplarını önceden veriyodu bugün oldu ne olduysa
Adamın özel hayatı verir vermez
Onun özel hayatı beni de ilgilendiriyor. ben istersem vermek zorunda
Şimdiden Alman gereken karar break up 💔
O zaman sende kapıyı kapat çık dışarı
Aldatıyor olabilir
Niye versinki ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?