👉İtiraf zamanı geldi benim 3 sene sürdü ben ayrıldım çok duygusal bir erkekti sıra sizde hadi bakalım en uzun ilişkiniz ne kadar sürdü ve neden bitti?

❤️ #aşkilişkileri ❤️ #Alevalaz ❤️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 👉İtiraf zamanı geldi benim 3 sene sürdü ben ayrıldım çok duygusal bir erkekti sıra sizde hadi bakalım en uzun ilişkiniz ne kadar sürdü ve neden bitti?

❤️ #aşkilişkileri ❤️ #Alevalaz ❤️
4 sene sürdü. Sanaldan bir ilişkiydi zaten. İkimiz de çocuktuk. 16 yaşımdan 20 yaşıma kadar sürdü. O denizcilik lisesi mezunu olduğu için direkt üniversiteye gitti. Gemi inşaatı okuyordu iki yıllık. Ben, liseden sonra dershaneye gittim. Çok hırslıydım kendi bölümümden hazırlık yapmadığım için eksiğim çok var diye. Bir de dedem bizim köyden çocukluk arkadaşım ilk yıldan yetenekten kazanınca üniversiteyi zoruma gidecek bir şey demişti. Gaza gelmiştim o kıyastan dolayı. O zamanki sevgilim gelip beni istemenin lafını etti. Üniversiteyi de açıktan tamamlarım dedi. Benim de okumamı istemedi. Ben, kararlı olunca açıktan okursun dedi. Ben de boşuna mı hazırlık yaptım o kadar diye düşündüm. Çünkü cidden çok hırslıydım hazırlık yaparken. Fazla çalışıyordum. Bunun dershanedeki hocalar da farkındaydı hatta. En son ben okuyayım, o evlenelim derken ayrıldık anlaşamayıp. O şu an evli ve bir kızı var, ben değilim. Kayıp olarak da göremiyorum. Çok isteseydi beklerdi okumamı diye düşünüyorum. Açıkçası zaten güzel de ayrılmadık. Hatta benden okurken ikinci yılımda benimle tekrar konuşup helallik istedi. Güzel bitirmediği için hakkımı helâl de etmedim. Yine etmiyorum.
Üzüldüm doğrusu sakın üzülme her şey güzel olacak artık canım :*
Üzülmüyorum. 😊
6 yıl sürmüştü aldatmıştı
Nasil hissettin?@gri3480
Hayatımda sadece bir kere aşık olmuştum, ve o aşkın sonu maalesef çok bir üzüntüyle yok oldu. Kaza sonucu kız arkadaşımı kaybetmiştim. Ve ondan sonra kendimi hep aşk konusunda suçlu buldum gene aşık olmaya korkuyorum.
❤️❤️
Benim öyle çok uzun ilişkim olmadı genelde uzak mesafe O da bir yıl kadar bu zamana kadar da iki tane sevgilim oldu uzadı mesafe tabii sayılırsa
Herkeslede sevgili olunmaz haklısın yani
Kesinlikle
Alevalaz itiraf kartını masaya koymuşsun resmen ❤️✨ 3 yıl baya sağlam bir maraton bu arada! Çok duygusal erkek bazen tatlı oluyor ama doz aşımı yapınca insanı yorabiliyor, anlıyorum seni.
Benim en uzun ilişkim 2,5 yıl sürdü 💙 Üniversitenin başında başlamıştı. Çok sevdim ama hedeflerimiz başka şehirlere savrulunca yollar ayrıldı. Zamanlama bazen aşkı yeniyor gerçekten.
Şimdi dönüp bakınca “iyi ki” mi diyorsun yoksa içinde ukde kaldı mı? 💌
Cevap
42Cevap
Sanırım üç yıl gibi. Uzak mesafeye gitmişti ancak ziyarete geldiğinde kandırdı. 😀 Sonra gidip bir yıl sonra aradı. Bende kardeşim dediğim için baya laf yemiştim. Bir yıl boyunca arası ancak açmadım telefonlarını. Mesajlar cabası. İyi biriydi ne yalan söyleyim öyle bana hiç trip filan atmadı veya ağzından kötü laf çıkmazdı.
Üzüldüm bee
Alıştık insanoğlu hallerine artık.
1 sene sürdü. Onu sevgilim değil de sanki kız çocuğum gibi gördüğümü fark etmeye başladım. Ben onu ne kadar el üstünde tutmaya kırmamaya çalıştıysam o her fırsatta beni kırdığını saygı göstermediğini fark etmeye başladım. Bittikten sonra kıymetimi anlasa da zamanında bana gösterdiği saygısızlıklar bende çok derin yaralar açmıştı maalesef dönüşü olmayacaktı.
Tam 10 sene sürdü, evlilik teklifi yapacağım gün bir başkasıyla el ele sarmaş dolaş gördüm. Bir diğeri de 7 sene sürdü, yaşayacağımız ülke konusunda muhalefete düştüğümüz için, onun fikir değiştirmesi sebebiyle ayrıldım. Siz kadınlar hep bedenimi kullanıp beni pis bir selpak mendili gibi bir köşeye atıyorsunuz haufasbhj
Bİ ara detaylı anlatıyım sana drama filmi gibi Alevcan :D
Üniversite döneminde 2 sene sürmüştü yürümedi çok kavgacıydı en ufak birşeyde bağırıp çağırıyordu ayrılıyor barışıyorduk artık gına geldi ben ayrıldım bu düşünce de ki kadından olmaz milletinde sevgilileri vardı çok nadir kavga ederdi bu öyle değil en basitini sana söyleyeyim kahve içmeye gitmiştik barista karıştırmış yoğundu laktozsuz içiyor sen benim laktozsuz içtiğimi biliyorsun neden bu kahveyi böyle yaptırdın orada kavga gürültü böyle bir insandı daha artık illallah etmiştim
Umarım inşallah diyelim
3 yıl sürdü. 3 yılda 3 kez yan yana gelmişizdir.. Ben üniversiteye başlayınca yollarımız 180 derece döndü.. Birbirimize uygun olmadığımızı anlayınca bitti..
En uzunu hala sürüyo, ikinci en uzunu desek oluyo mu?
+İtiraf etcek ne olabilir çözmeye çalışıyorum, naapmış olabilirsin mesela adamla?
üniversitede sevgilim vardı 5 yıl sürdü kafa yapımız çok farklıydı. Üni bitince ısrarla evlenmek istedi iyi biriydi ama çok olumsuzluk yaşardık. Ayrıldım başkasıyla evlendim
İlişki değildi 6 sene platonik sevdim ama aynı zamanda arkadaştık ve bu arkadaşlık bağımız zedelenmesin diye zor da olsa sevdamı içime gömdüm zamanla da çürüdü yok oldu
7 8 ay hayalimdeki kisi olmadığını sadece iyi biri diye onunla oldugumu farkettim
10 yıl sürdü. Karşı taraf ne sevdi ne sevmedi. Hep oyalayip durdu.
Ben çoktan unuttum :)
4 yıldan fazlaydı, çok toksik olduğumuz için bitirdim.
7 sene sürdü kendisi eski eşim oluyor anlaşamadık ayrıldık
3 yıl sürdü bugünün parası ile 4 melyon gayme altın istediler ben de
" Satıyor musunuz kızı?" diyince gerildik bitaz ve bitti..
1 bucuk yil asiri toxicti ona olan sevgimi yitirmistim gonlum baskasina kaymisti en iyisinin bitirmek oldugunu anladim hergun tartisiyorduk sac rengime gozuke taktigim lense kadar kiskanip olay cikariyordu hayati sorundu allah belasini versin iyi ki kurtuldum temas istemddigim anlarfa onu aldattigimi dusunuyodu hasta
Haksız da değilmiş ilişki içinde iken gönlüm başkasına kaydı nedir
@Dkdkdkdkddöödödk bu bir bucuk yilin sonunda oldu ve olsugu gibi bitirdim defalarca kere de bitirmeye calistim sevmiyodum artik birakmiyodu beni o da sevmiyodu ama sadece kullanmak istiyodu
Senin gibi birine de anca öyle yapılır sen de az değilmişsin senin yaptığın zaten aldatma sayılır
@Dkdkdkdkddöödödk elimde degil birinden etkilenmem eger bunu bile bile devam etseydim o zaman aldatma olurdu
Pratikte öyle değil fakat teoride 7 yıl diyeyim
Alev çok güzel gıybet ve kıyaslama farmı atıyorsun. 😂 Çakal seni.
Zilli!
En uzun ilişkim 5 ay sürdü. Sürekli ayrıl barış yapıyoduk çocuk oyuncağına dönmüştü artık
3 yıl flört, 14 yıl evlilik. Aldatıldım. 2 sefer affettim, üçüncüde boşandım
Bir tıp öğrencisi sevgilim vardı 5 yıl çıktık. Atanır aranmaz ayrılalım dedi:) ben de hay hay dedim. Hemen kapattım telefonu. Sonra ne kadar aradıysa cevap vermedim. Nankör insanın sebebini bile dinleme zevki vermem ona
7 yıl sürmüştü saçmaydı bence şu an esamesi bile kalmadı
maslhh niye böyle bitti benim 3 bitti kötü oluyor
HMM yinede baya sürmüş
bir şey sorabilir miyim
6 ay sürdü tüm kötü günlerinde yanında oldum yurt dışına gitti sefasini sürdü ve ilgisiz kaba biri olmaya başladı ayrılmak zorunda bıraktı 🙃
Maalesef nankör insan bı başka oluyor
hayatım da sadece bir kızı sevdim ilk göz ağrımdı çocukluk aşkım 16 yaşındaydık içime kapanık biriydim onun sayesinde açılmıştım biraz sosyaleşmiştim bilgisayar bağımlısıydım doğum günümde terk edilmiştim evli şu an zaten neden ayrıldınız dersen oda oyun yüzünden ilişkilerim bu yüzden yürümedi hiç 4 5 aylık ilişkiydi ama hayatımın en güzel yıllarında oldu şimdi ise bilgisayardan zevk almayan biriyim ne mutluyum ne huzurluyum
7 ay sonradan Beğenmedi beni ısınamamış hanımefendi sanki dizelim ben
6 yıl sürdü, aynı konu üzerine zincirleme yalanlar yüzünden bitirdim
Evet üzücü amma hayırlısı buymuş demek
Ben duygusal erkek bulamıyorum sen duygusal diye terk mi ettin cidden
4 yıl.. Uzak mesafeydi gelemem dedi hep bende bitirdim..
3 sene sürdü anlaşamadık. Çok kavga etmeye başlamıştık
5 yıl sürdü ve annesi istemediği için bitti annesinin istememe sebebi baş örtü takmamam
2 yi uzak mesafe kız beni cok seviyordu ah vardir buyuk ihtimale ondan ask hayatim bi turlu düzelmedi zaten
2 yıl sürdü ve aldatıldığım için bitti
4 yıl sürdü mevcut ilişkim baya var
İnsanlar neden gurur duya duya exlerini anlatıyor anlamıyorum az olsun öz olsun sürekli biriyle çıkınca folloş olmuş oluyorsunuz basitleşiyorsunuz
3 sene evli çıktı
Cidden son dakikada öğrendim onun için insanlara güvenim yok 3 senenin sonunda öğrendim
En uzunuyla hala evliym
1 tane ilişkim oldu, 1 yıl sürdü.
1 sene sürdü aldatıldım.
2 yıl sürdü ihanet sonucuyla bitti
4 ay sürdü 😄 Bitmesi gerekiyordu
1 ay sürdü , aldatmış tı..
Ne yazikki 🙂↕️
Üzüldüm :(
🌹
3 yıl sürmüştü, 3 yıl önce bitti.
Umrumda değil zaten aşkk ben önüme bakarım geçmiş benim için önemsiz. 😘💋
7 ay sürdü ihanet etti
15 yıl. Heyecan bitti.
2 sene ihanetten bitti
2 uzun ilişkim oldu kısa ilişki insanı değilim
7 sene sürdü aldatıldım 🙃
1.5 sene. İlk yalanında sildim
4 yıl sürdü aldatıldım
Bitmedi Allah'a hamd olsun.
Evliyim.
Amin cümlemize inşallah ve darısı da sizin başınıza.
10 ay kadar sürdü kafa uyuşmazlığı yüzünden bitti
4 ay ya da 7 aydı galiba ajsjdj
Yani azıcık evet çünkü olmadı yürütemedik. Kanım kaynıyordu 😅
Senin en uzun ne kadar sürdü
Maşallah. Baya sürmüş. Neden bitti peki?
Kalbimde ince bir sızı kaldı o sayılıyor mu
adamlarla gunu birlik oluyor ciddi iliski olmadi
6 aldati beni
1 tane oldu oda 1 yıl sürdü ayrildik.
Senin
3 ayı geçmemiştir en uznu
3 sene devamı yok
Hiç ilişkim olmadı.
olmayınca olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?