Erkek arkadaşım beni cepte görüyormuş gibi hissediyorum. Çok özgüvenli konuşuyor. Beni kaybetmekten korksun istiyorum, nasıl yaparım?
3 ay
Umursamaz olacaksın.
şöyle bak olaya ilişkide erkekler çabalar kadın çabarsa çepte oluyor o yüzden eskiden nasıl kadınlar mendil atar daha başka bir şey yapmaz erkek çabalardı öyle olcaksın mendili at çabalayan o olsun
@CptMac canım benim erkek doğası avcılıktır define bulmaya çalışanlar erkeklerdir çünkü çabalayıp bir şeyler başarmak erkeklere zevk verir. Şimdi kadın erkek için çabalayınca çantada keklik oluyor onun yerine diyorum ki ilgisini belli etsin ama çabalama işini erkeğe bıraksın yoksa kadın çabalıyorsa o ilişki olmuyor yemin ederim olmuyor. Ben o kadar çabaladım sonuç ne yazma rahatsız etme beni diyor boş
yüksek değer erkek başkadır, emin ol çabalayan kadın görsem ilişkisi için, saygısızlık yapmasa şımarıklık yapmasa. dinlemem hiçbir şey savaşırım sonuna kadar. ama yok, hiç yok öyle biri.. senin eş seçimin yanlış demek ki. çabadan kastını pek anlayamadım ama, bu arada haklısın, o dediğin erkekler var ve ben onları erkek değil "erkek çocuğu" olarak adlandırıyorum, kendinizi erkek seçin çocuk değil..
Öyle soğukluk girmez mi daha spesifik bisey istiyorum bisey olsun ve hırs yapsın mücadele etsin istiyorum
@CptMac şöyle söyliyim uzak mesafe ilişkisiydi ama aramızda yarım saatlik yol var beyfendi benle buluşmadı. İş akşamları eve yürürdüm sırf onunla konuşmak günü güzel bitirmek için soğuk akşamlar yürüyüp hasta olduğum çok oldu. Sonra ne istese yapardım beni görmek mi istiyor yüzümü çeker atardım. Vakit geçirmek mi istiyor film izliyelim oyun oynayalım bu tarz şeyler hep benden çıkardı bir kere bile beraber şunu bunu yapalım demedi zaten ben demeyi bırakınca ne arar ne sorar ne zaman geçirirdik yani ben çabalamayı bırakınca ilişki zaten boşluğa düşüyordu. işte bir gün yolda yürürken Erzincan soğuğu bana görüntünü açar mısın dedi bende dışarı soğuk hemen eve gitmek istediğimden olmaz dedim o zaman kapat soğutuyorsun kendinden beni dedi. Bir kaç gün sonra evde müsaittim hazırlandım beyfendiye görüntülü konuşalım dedim beyfendi oyunda kızlarla oynuyor müsait değilim dedi. Hiçbir zamanda müsait olmıcam dedi evvelsi gün ayrıldı gitti.
Şimdi sana soruyorum bu kadar çabamın karşılığı oyunda gördüğü efek güzeli kızlar için ziyan oldu ne yani umursamaz olsaydım en azından bu kadar çabalamazdım be
@banu_yildiz
sen ömür verilecek bir kızsın. baştan sürdürmekta hata etmişsin. 2-3. hatasında bitirmen gerekirdi. ben kimseye abartı konuşmam. net söylüyorum değerli ve ömür verilebilecek bir kızsın. o aptalın tekiymiş, ilişkilerde denge önemli. o vermiyorsa hiç verilmez. üzüldüm açıkçası..
@CptMac birde akşamları yürüyorum başıma bir şey geldi mi gelir mi hiç merak bile etmiyor bazende arıcam diyip aramadığı çok oldu yani dönüp bakınca temiz sevdim diyebilirim. Ayrıldık engelledi her yerden bir ay sonra açtı yazdım ona bana şey diyor bir aydır nerdeydin kimleydin ona git diyor. Emek verdim karşılığı bu iki aydır yalnızım. Yazma dedi yazmıyorum
Fazla yüz vermemek gerek haklısın kaybetme korkusu sürekli olması gereken bir şey bu yoksa olmaz
Bunu hissetmen can sıkıcı biliyorum, insan cepte gibi hissedilince değeri düşmüş gibi oluyor 💔 Ama birine kaybetme korkusu yaşatmak için oyun oynamak yerine, gerçekten kendi değerini hissettirmek daha güçlü bir hamle ✨ Sen biraz geri çekilip hayatına, arkadaşlarına, hobilerine odaklandığında o zaten “ben neler kaçırıyorum?” demeye başlar. En önemlisi de açıkça hislerini söylemen. Sence onun bu özgüveni ilgisizlikten mi, rahatlıktan mı geliyor? 💭💗
Cevap
7Cevap
erkek dediğin özgüvenli olur. iyisini bulmuşsun pasifleştirmek istiyorsun
Özgüvenli olmasıyla sorunum yok benim ayrılamayacağımdan çok eminmiş gibi konuşuyor seven sevdiğini kaybetmek istemez daha dikkatli konuşur diye düşünüyorum
Zamanımda peşimden çok koştu şimdi de elde edince çok rahat rahat konuşuyor acaba o mücadeleyi mi seviyordu bilmiyorum sadece beni kaybetmekten korksun kaybetmemek için çabaya girsin istiyorum
Genel olarak yapmaya çalışıyorum bunları hayatımın merkezine koymadım hiç bir zaman ilgiye boğup bıktırmadım da böyle mesafe koymak değil de daha anlık seyler istiyorum bir şey olsun ve onu düzeltmek için mücadele edecek mi onu görmek istiyorum elde edene kadar çok mücadele etti ama şimdi ayrılsak umrunda olmaz gibi hissediyorum kıskandırma çabasına girmek çok toxic bir hareket biliyorum ancak başka birini rakip olarak görmesi de bu korkuyu yaşatmaz mı çünkü bir keresinde biz daha tanışmıyorken bir arkadaşı benim storylerimi beğenmişti bunu bile öğrenince o arkadaşıyla görüsmeyip bana da her fırsatta o arkadaşını kötülemeye başlamıştı basit bir olay bence bu kıskandırma çabam olmamıştı ama onda benim için rekabete girmesi hoşuma gitmişti
Mesajlara geç cevap ver kısa cevaplar ver gtü tutuşur
bu iyi bir şey değil erkeği yıpratırsan geleceğin değişir
Yaşatamazsın böyle boş şeylerle uğraşmak yerine ayrıl mesela
Bundan korkmuyorsa yaşatamazsın sevgiyle alakalı bu.
Tüm diyaloğu kes mesajına geç cevap ver
Bir anda durduk yere mi
Hayır zaman içinde yani zamana yay
Zamana yayarsam araya soğukluk girdi diye o da soğumaz mı daha spesifik bisey istiyorum
Kaybetme korkusu böyle çıkar
ona kucuk kucuk surprizler yapin
Yapma boşa geri teper
Yasatamazsin
Neden seven sevdiğini kaybetmekten korkmaz mı
Korkar ama onune bakar mecburi
O korkuyu yaşatmak istiyorum biraz mücadele etsin istiyorum böyle küstah konuşması zoruma gidiyor
Konustunmu
Neyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?