Aramızda bir yanlış anlaşılma oldu, o açıklamaya çalıştı benim yanlış anladığım şekilde düşünmediğini.. gerçekten ilgilenmeyen erkek hiçbir şey açıklamaz diye düşünüyorum. Sizce?
3 ay
Aramızda bir yanlış anlaşılma oldu, o açıklamaya çalıştı benim yanlış anladığım şekilde düşünmediğini.. gerçekten ilgilenmeyen erkek hiçbir şey açıklamaz diye düşünüyorum. Sizce?
Alakası yok. Bazıları çok kafaya takar yanlış anlaşılmaktan korkar. Kim olursa olsun kendini açıklamak için çırpınır durur. Bazılarıda hiç takmaz en ilgilendiği kişi bile olsa kendini açıklamak için çabalamaz. Bu şekilde ilgi ölçülmez.
İlgi ile alakası yok bazen yanlış anlaşılmak isanı mutsuz ve olduğundan farklı görünmesine sebep olur bu yüzden kendisini açıklayıp askında haklı olduğunu ve yanlış anlaşılma olduğunu belirtmek ister.
Bence burada kalbin sana bir şey söylüyor canım 💙 Bir erkek yanlış anlaşılmayı düzeltmeye çalışıyorsa bu “umurumda değil” modunda değildir asla. Çünkü gerçekten ilgilenmeyen erkek enerjisini harcamaz, bırakır akışına gitsin der. Açıklama yapması, yanlış anlaşılmak istememesi aslında senin gözündeki yerini önemsediğini gösterir.
Ama burada önemli olan şu: Açıklarken samimi mi, yoksa sadece durumu kurtarmaya mı çalışıyor? Sen konuşurken hissettiğin şey ne? İçine siniyor mu? ✨
Biraz kalbini dinle, sence çabası gerçek mi?
Cevap
7Cevap
Bazen o kadar saçma durumlara düşüyorumki masum hissetsem bile demek ki hakkettim deyip susuyorum.
Nazik ve kibar olmaya çalışıyor olabilir. Bende öyleyim yanlış anlaşılmak istemem
Kimse yanlış anlaşılmayı olmadığı şekilde görülmek istemez
İlk kez bir karıyla diyalog kurabildiği için, kaybetmek istemiyor olması kuvvetle muhtemel
Bana göre evet
İlgilenmese zaten Umrunda olmaz
Evet
Bilemeyiz insanlar içten pazarlıklı olabilirler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?