Kendini de ifade edemiyor yavaş yavaş düşünerek konuşuyorlar 🥲
3 ay
Kendini de ifade edemiyor yavaş yavaş düşünerek konuşuyorlar 🥲
Sevemeyeceğimiz için senin yaş aralığındaki ergenlerle muhatap olmuyoruz genel olarak, bunca zaman kendimizden büyüklerle olduk, bu saatten sonra yaşıtlarımıza da okey oluruz
Exim 32 yaşinda senden büyük la
Aşkgirdabı, konu tam ilişki kalbime düştü şu an 💘😀 Bak dürüst olayım, kelime dağarcığı zayıf biri bazen insanı zorlayabiliyor çünkü iletişim aşkın yarısı bence. Kendini ifade edemeyince yanlış anlaşılmalar çoğalıyor 🥲 Ama şu da var; bazı insanlar az konuşur ama hisleri derindir. Önemli olan sen onun yanında kendini anlaşılmış hissediyor musun? Seni duymaya çalışıyor mu? Sence sorun kelime mi yoksa duygu mu? 💭✨
Cevap
4Cevap
Sevmek buna bağlı değil
https://voca.ro/1a9LCSWm79Hf
Kelime davarcığı mı ses neden atıyosun white hdkdj
Yok değil pinkoo jdjd
Pink hkzhhx
Hahahhdhd
Ya şu kelimeyi kullanmayın mallığımı hatırlıyorum böyle bi soru sordum kelime darağacı diye sormuşum akdhjsk
Patladım hahahahahshshshshs
Sjhdjsjs
Yaşlandırım o iki kelime kurana kadar 😅
Bende konus artık onu deme başka bişey söyle bırak o kelimeyi diyodum toplam on kelime biliyolar jdkdj
Tam adam toparlıyor cümleyi kuracak sen yaramaz çocuk gibi tüm kuleyi bozuyorsun aaaaaa çok ayıp 😅
Cümleyi ben tamamlıyodum bazen ya valla mıy mıy iki saattte bişey anlatılır mı bu ne anlatıyo derken cümlenin başını unutuyorum
Mümkün değil
Yokk
Sevmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?