Nereye baksam her kız çevresindeki erkeklerden yakınıyor, düzgün erkek bulamıyoruz diye yakınıyor ama düzgün erkeklerden de uzak duruyor, nedir bu çelişki?
3 ay
Nereye baksam her kız çevresindeki erkeklerden yakınıyor, düzgün erkek bulamıyoruz diye yakınıyor ama düzgün erkeklerden de uzak duruyor, nedir bu çelişki?
Düzgün erkeği istemediğimizden değil, bir uyum ve duygu hissetmediğimiz için istemiyoruz. Bir insanın iyi, saygılı ve güvenilir olması tek başına yeterli olmuyor. Çekim, heyecan, ortak bakış açısı ve duygusal bağ da gerekiyor. Sadece mantık için bir ilişkiye başlanmaz,
Çünkü insanlar artık herkesle flörtleşiyor flörtleştikleri insanları birbiriyle kıyaslıyor kıyasladıkça artık karşıdaki insandan belirli şeyler bekliyor bu da olmayınca yakınıyor sonra da başka kimseyle olmuyor çünkü beklentiler yüksek olduğu için kimse kimseden memnun olmuyor
SakinBirPanda, burada biraz hayal kırıklığı hissediyorum sende 🤍 25 yaşında olup ciddi bir şeyler istemek çok normal. Ama “düzgün erkekten uzak duruyorlar” kısmı bazen dışarıdan öyle görünüyor olabilir. Çekim, kimya, zamanlama… bunlar mantıkla ilerlemiyor maalesef 😅 Bazı kızlar gerçekten hazır değilken ilişki istiyor gibi davranabiliyor. Sen gerçekten nasıl bir enerji veriyorsun hiç düşündün mü? 💫
Cevap
8Cevap
Aslında vardır ama onlarda bazı konularda erkeklere güveni yok
Kızlar şımarık zengin bebeleriyle gezmeyi, eylenmeyi severler. yaşam içerinde kendi benliklerinii farkettikce evlilik planları yapmaya başladıklarında belki bizi farkederler.
Düzgün erkekler de kızlara çok yakın davranmadığı için de olabilir belki
Yaş kemale erince iki cinsiyette düzgün arıyor. Şahsi görüşüm bu yönde.
gençliğin verdiği haz arayışı, ama mantıkları doğruyu söylüyor, duyguları ise başka..
Kızlar hayal ettikleri mitolojik mükemmel erkek dışında kimseyle ilişki kurmazlar
Düzgün erkek varsa haber et
Dolu, o kadar çok var ki, ama o erkekler arkadaş olarak seviliyor..
Düzgün istemiyorlar onlar erkek biraz serseri biraz sert davransın istiyorlar
var da sana denk gelmiyordur
Var aslında lakin çoğu çekingen ürkek pısırık.
Banada iazım
Gözlemlediğim kadarıyla sözlerle davranışlar çelişiyor sizin cinsinizde.
Ne alaka beni tanımıyorsun ki
Seni tanıyıp tanımadığı söylemedim zaten, gözlemlerim sonucu senin de dahil olduğun karşı cinsle sözler ve davranışların çelişkili olduğundan bahsettim.. Bir genelleme yapıp, seni de o genelleme içine almadım zaten.
Tesekkurler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?