Erkeklerle pek konuşmam o yüzden bu konuda iyi değilim gece ortamı asla olmayan seviyeli konuşmasını bilen dünya görüşü geniş kendi işinde gücünde anlayışlı hayat geçirilebilir bir erkeğin öyle olduğunu en kolay nasıl anlarım
3 ay
Erkeklerle pek konuşmam o yüzden bu konuda iyi değilim gece ortamı asla olmayan seviyeli konuşmasını bilen dünya görüşü geniş kendi işinde gücünde anlayışlı hayat geçirilebilir bir erkeğin öyle olduğunu en kolay nasıl anlarım
Bu dediğin burada birilerinin akıl vermesiyle yönlendirmesiyle olmaz. Sen konuşucaksın tanıcaksın analiz ediceksin. Hayat görüşü hayallari hedefleri hastalandığında yanlışında hatanda sana yaklaşımı seninle ilgili olan düşünceleri vs vs bunları bir kadın olarak analiz ediceksin sana uygun mu değil mi. Ona göre bir yol çiziceksin
Tamam da siz erkekler bazen manipülatif olabiliyorsunuz ve ben bunu ayırt edebilecek kadar sizinle iletişim kurmadım sorun orada
Tamam haklısında bugün tanışıp yarın yüzük takmıcaksın sonuçta. Manipülatif bir erkek uzun süren ilişkide açık verir kendini patlatır. O zaman anlarsın işte. burada senin analiz gücün önemli ne istediğin beklentin önemli onlara dikkat ediceksin.
Zamanım önemli gençliğimi bunlara harcayamam
Öyle hemende kimseyi tanıyamazsın ama sonuçta kimin ne olduğunu alnında yazmıyor acele edersen boşananlar tayfasına katılırsın.
Bunu ancak o erkeği gözlemleyerek, davranışlarına, konuşmasına bakarak, çevresiyle ilişkisini anlayarak, söz ve eylemleri arasındaki tutarlılıkla anlayabilirsin.
Bakarsınız, ciddiyet arıyorsan aslında ipuçları davranışta gizli 💫 Seninle konuşurken sadece dış görünüşüne değil fikirlerine odaklanıyorsa, plan yaparken “ben” değil “biz” diyorsa, yoğun olsa bile haber veriyorsa doğru yerdesin. Gece ortamı değil gündüz kahvesine, sohbetine talipse bu da artı 🧠🤍 En önemlisi yanında kendini güvende ve rahat hissediyor musun? İç sesin ne diyor, hiç dinledin mi? 🌿✨
Cevap
8Cevap
Gözle bak düzgünce şakülü kayık değilse yürü
öyle erkekler genelde ileriyi düşündüğünden kız ortamına pek girmiyorlar kendimden biliyorum ancak bir ortamda rastgelirse veya ayaküstü sohbet olursa belki ilerisi olur
İşte önemli olan o ama nasık denk gelinir
Galiba nasip kısmet
Aradığın özellikler bende var
Nerde aradığın önemli
Yaş kaç bacım
19
İnanmam
Sen bilirsin
Once yazmayi ogren sonra secersin
Senlik bişey yok defol
Güncelleme neydi ki
Karpuz seçer gibi