3 yıldır hoşlanıyorum takipleşiyoruz artık açılmak istiyorum sizce bu yanlış bir karar mı erkeğe ilk adım atılır mı. Atılırsa nasıl olur
3 ay
Cevap
4Cevap
O senden hoşlansaydı çoktan adım atardı hoşlanmadığı için yazmamış vazgeç unut gitsin bence
Belki o da benim adım atmami bekliyor. Şimdiki erkekleri biliyorsunuz ilk adımı kızlardan beklerler. Aslında aynı koyde yasiyoruz belki ondan çekiniyordur
İlk adımı erkek atmalı
Bencede öyle ama işte erkekler erko olmuş
Ne bok yiyorsan ye bb
Ben senden hoşlanıyorum de bitsin gitsin
O kadar kolay değil hem o niye gelmiyor da ben gidiyorum
Sen sormuşsun soruyu 😀
Ya ama bir kız ilk adımı atmaya çekinir onun gelmesini istiyorum bunu anlayabilmeli bence
Sonra da taciz sapık damgası yesin 😀
Ne alaka ya bir erkek benden hoşlandığını söylese hoşuma gider niye sapik damgası yesin ki
Tabi. :)
Şnandım şnandım taaam
Valla bak hatta özgüven verir. En azından erkekler gibi başkalarına anlatıp dalga gecmem
Sanalda hepiniz böylesiniz reelde hiç tanımasak inanıcaz orta okulda bi kız göz kırpmıştı bana hoşlandım. Mektup yazdım sırasına atmıştım. Yok ama dalga geçti o zaman çekingendim sonradan anladım sizin ne olduğunuzu
Ortaokulda ergenliğe yeni giriliyo normal ama şu an gayet yetişkin insanlarız herkesi bir tutma
Yetişkindeyken de yaşadım bazı şeyler baya bi tecrübe verdiniz sağolun
Ne yani adım atıyım mi atmiyim mi onu söyle
Ne bok yiyorsan ye bB
O niye adım atmiyor
Ne bileyim gidip çocuğa niye adım atmiyosun diye mi soriyim
Bendede var senin durumundan 😢😀 ama ben asla adım atmam
Ya aslında tanışıklık durumu olmasaydı ben adım atabilirdim belki de işte çocuk kabul etmezse yerin dibine girerim aynı köyde yüz yüze bakıyoruz sonucta
Bak aşko , ilgini belli et pat diye açılma ona fırsat tanı
Nasıl tanıştınız önce
Aynı köyde yaşadığımız için birbirimizi doğuştan tanıyoruz ama hiç iletişim yok sadece takiplesiyoruz. Aynı yerde yaşadığımiz için adım atmaya çekiniyorum da biraz acikcasi
Cevredindeysrn anlamıştır
Gece yazzz
Ne yazicam ya
O niye atmıyor
Bilmiyorum ona özel story sadece o yakın arkadaşlarda var ama çocuk bilerek storylerime bakmıyor. Hiç anlam veremedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Üç yıldır hoşlanıyorsan bu his boş değil bebeğim, kalbin resmen sabır madalyası takmış 💖✨ İlk adımı atmak asla yanlış değil, 2026’dayız yani aşk karşılıklı cesaret işi. Sen net ve tatlı ol, “Uzun zamandır seninle konuşmak istiyorum, bir kahveye ne dersin?” gibi sade bir mesaj yeterli. Kendin ol, fazladan rol yapma. En kötü ihtimal netlik kazanırsın. Sence o da sana sinyal veriyor mu? 👀💬💕