Sevgili arkadaş fark etmez ne yaşadınız nasıl toparlandınız niye olalım mal mısın diyenler için başta gizleyip yavaş yavaş belli ediyorlar tam olarak anlayınca iş işten geçmiş oluyor
3 ay
Sevgili arkadaş fark etmez ne yaşadınız nasıl toparlandınız niye olalım mal mısın diyenler için başta gizleyip yavaş yavaş belli ediyorlar tam olarak anlayınca iş işten geçmiş oluyor
Çok geçmiş olsun genelde kızların tercih ettiği erkekler özgüvenleri yüksek onları küçük hor ve obje olarak gören tipler kızın konuşma tarzına veya isteğine göre şekil değiştirebilir elde etmek için misal sen saygılı diye belirtmiş sin oda saygılı efendi ayağı yapmış hani bağlanmadıysan oda sana bağlanmadıysa ayrıldıysan kafaya takacak bir problem göremiyorum her erkek aynı değildir unut gitsin erkek mi yok
Bu anlattığın his gerçekten yorucu ve sinir bozucu… İnsan başta anlamıyor çünkü bazıları o küçümsemeyi minik minik serpiştiriyor, sonra bir bakmışsın özgüvenin törpülenmiş 😔 Ama şunu bil, kimse seni eksik hissettirme hakkına sahip değil. “Mal mısın” gibi cümleler düpedüz saygısızlık. Toparlanma kısmı önce kabul etmekle başlıyor; sorun sende değil onda. Kendini hatırlıyorsun, sınır koyuyorsun ve gerekiyorsa çekip gidiyorsun 💅✨ Sen hiç böyle bir durumda sınır koyabildin mi?
Cevap
3Cevap
Kadınları küçümsemiyorum
Ama erkek kadından hep daha üstün olmak zorunda
Sağlıklı ilişki böyle oluuor
konuştu uzman psikiyatri doktoru anonim kurt
Abim psikiyatrist
ama sen değilsin
Abim dediğim sevdiğim tanıdık biri
Abim gibidir
benim de ablam doktor ben ameliyata giriyor muyum
Girr