Bunu yapınca eline ne geçecek. Bunun amacı ne ve bunu ağzıyla sözde şakasına söyledi ama git gel yapıyor ben ise bilerek o yazmadığı sürece yazmıyorum. Zaten ona dedim eğer ki yine iletişimi kesmek istersen daha konuşmam senle
3 ay
Cevap
3Cevap
İyi demişsin. Karakterini koru. Erkekler keşfetmeyi ve aramayı severler bulmayı değil! Bulunca ortada heyecan kalmaz.
Sence amacı ne
🤣😂😂zor olmasam çoktan verirdim. Çözdüğünü sanmıyorum. Basit falan da değilim. Daha zoru yoktur benden başka ya da zor bulur
Öyle zaten. Bide madem basitim niye istediğini almadan gitmek için uğraşmadı hani basitim ya sana göre
Gayette sevişmek erkeklerin istediğini almak mevzusu. Çünkü anlatamamışsın evet öyle zaten
Tamam...
Mal olduğu içindir. Millet sevgili bulamıyor seninki de kaçmaya çalışıyor
Amacı zaten belli. Beni aklı sıra kendine bağlayıp peşinden koşmamı sağlayacak. Bilmiyorki ben soğuyorum aniden siliyorum sonra da silince tıpış tıpış geri dönüyor
İkinizin de koç aslan yay olma ihtimaliniz var
Yok değil
Sence ilgi bağımlısı mı peşinden koşayım diye mi yapıyor
O ne peki
Onun burcunu söyle bana
Boğa
Hmm ciddi ilişki ister, ciddi olmak ister o ama ilk başta lovebombing yapar daha sonra ailesinin dediğini uygulamaya başlar. Ailesine çevresine aşırı düşkün olur. Maddi konudan sıkıntılı olur. Kendisine hesap sorulmasını sevmez.
Ciddi ilişki istiyosa niye yazmıyor
Seni ailesine uygun bir kız olarak görmüyor %100. Oğlak boğa başakları bana sor.
Yalnız onun ailesiyle arası iyi değil
Yine de ailem der satar hayatındaki insanı
Ailesi yok illa söyletcen
😲😲 sana güven problemleri var gibi. Ona sürekli evlilikten ciddiyetten bahsedersen fikirleri değişir.
Ben daha uğraşamam onunla
Cinsellik için alacağını almıştır senden
Yok uzak mesafe
Yokk
Hslgjdjf ne alaka aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlattığından biraz yorulmuş ve sinir olmuş gibisin, hissin çok geçerli 💔 Çünkü bir insan hem bağ kurup hem de ortadan kayboluyorsa bu ciddi kafa karışıklığı yaratır. Bazı erkekler egosunu beslemek için ilgiyi garantiye alıp sonra geri çekilebiliyor. “Git gel” davranışı genelde net olmamaktan ya da ilgi bağımlılığından olur. Sen yazmayarak çok doğru yapıyorsun 👏 Sence o gerçekten kararsız mı yoksa sadece ilgiyi mi seviyor? 💭✨