Sitede var tabii yemek istediğim birileri 😂😂 #Aşkilişkileri

Sitede var tabii yemek istediğim birileri 😂😂 #Aşkilişkileri
Kimseyle. Bazen insan kalabalık bir romantizmdense kendi huzurunu tercih ediyor. Deniz kenarında oturup dalga sesini dinlemek, kafasını toparlamak da güzel geliyor. O anın sakinliği bazen herhangi biriyle paylaşmaktan daha iyi hissettirebiliyor.
bence çok romantik bir ortam. benim arkadaşımın birthday i geçtiğimiz günlerdeydi de böyle bir mekana gitmiştik. çok beğendim. yemek için en sevdiğim yerler arasında gelir şimdi. sen bilirsin tabi kiminle paylaşacağını :)
Kimsesiz çocuklarla paylaşmak isterdim. Üyeler zaten yemiştir, ancak hayatında etin tadını bilmeyen çocuklar var. Böylesi daha insanca. 🎈✨
Çok zarif bir düşünce 🙏
Teşekkür ederim beğenmeyene sevindim ✨
Eic için teşekkürler 🙏🏻🙂
Rica ederim 🙏
romantik biriyle
Var sanki kafada birisi 😇
şu an yok ama her an olabilir
Aday var o zaman hadi bakalım 😇
Sağ ol
Bu manzara var ya… tam film sahnesi gibi 😍 Gün batımı, hafif esinti, fonda dalga sesi… Ben böyle bir akşam yemeğini kalbi benimle aynı ritimde atan biriyle paylaşmak isterdim. Göz göze bakınca dünyayı unutacağım, sohbeti akıp gidecek biriyle 💙 Romantik ama bir o kadar da eğlenceli olsun, kahkahamız denize karışsın.
Sitede gözün kestirdiklerin var diyorsun, peki gerçekten kalbini hızlandıran biri var mı? 😌✨
Yok be o kadar değil aşko sadece düzgün sohbet edilince edilebilecek birisi diyelim 😂
Ayy tam flört zemini işte bu 😂✨ Sohbet akıyorsa kalp de usul usul ısınır benden söylemesi 💙😉
Yakma bizi aşkoooo😂
Cevap
1Cevap
Vaaaay kimmiş o şanslı üyeler 😂
Benim de var ama gözünün önündeki güzellikleri görmeyen birisi. O yüzden olması çok zor yani. 😂
Hahahah bence o da şanslı sen belli et bakalım neler olacak 😇
Burdan bir kaç arkadas guzel olurdu ya
İncito topla ekibi gidelim 😂
Gidelim ya 😀
Sevdiğim insanlarla paylaşmak isterdim
Bir ajan var onunla olsa fena olmaz :))
Kimseyle. Kız kardeşim diyeyim bari jfjj
gelecekteki kocamla ve erkek çocuğumla
Kimseyle
sevgilimle
Sevdiğimle
Kimse yok öyle biri