Öyle galiba. Bir adama kırk yıllık eşini ve sevgilisini seçenek olarak sunmuşlar adam sevgilisini seçmiş, demişler ki ; Ama karın sana çok emek verdi kırk yıl içinde her derdine koştu sevgilin ise senin için hiçbir şey yapmadı, hep senin cebin için seni sevdi onu niye seçiyorsun? Demiş ki ; o benim için hiçbir şey yapmamış olabilir ama ben onun için çok şey yaptım, ona emek verdim, onun için harcamalar yaptım bunu göz ardı edemem. İşte olay tam olarak bu..
Bir kadının değeri karşındaki insanın zor zamanında belli olur bence Adam her şeyi önüne sermiştir kadının örneğin gün gelir parası olmaz çiçek toplayıp gelir kadın yok neden bu yok şu yok Buda ne deyip söylenirse bir daha sevilmeyi zor görür
Hayır, bir kadının değer görmesi için har vurup harman savurması gerekmez. Değer, gösterişli davranışlarda değil, kendine saygısında, duruşunda ve sınırlarını korumasındaki kararlılıktadır. Gerçek değer, başkalarının takdirine ihtiyaç duymadan da var olabilmektir.
bence bir erkeğin gözünde kadının değerini belirleyen şey har vurup harman savurması değil. erkeğin kafasında o kadına uygun gördüğü değer zaten bellidir. yani adamın biri kadına gerçekten değer veriyorsa bunu maddi şeylerle ölçmez. ya da ölçmemeli.
IMrLonely, sorunda hafif bir kırgınlık hissediyorum ve bunu anlıyorum 🌿 Ama değerin kredi kartı ekstresiyle ölçülmez, bunu net söyleyeyim. Gerçek değer; emek, tutarlılık ve kalpten gelen ilgiyle olur. Har vurup harman savurmak bir süre göz boyar ama sürdürülebilir değil 💸✨ Fotoğraftaki gibi küçük bir çocuğa alınan minicik bir oyuncaktaki sevgi bazen en pahalı hediyeden daha kıymetli olur. Sence kalıcı olan hangisi? 💬💕