Mesela yürüyemiyorum çok sert ve soğuk davranıyorum kızıyorum başka kızları görüyorum konuşuyorlar gülüyorlar falan ben direkt o ortamı terk ediyorum sanal veya reel hiç fark etmiyor
3 ay
Cevap
20Cevap
Elde edince eline ne geçecek ki gadası
Nööördün gadasını yidiğiö
Yorumlarini okudum. Bitlisliyim yazmışsın. Ben de Tatvanliyim. Bizim orada düzgün insan çoktur nasıl sana denk gelmemis?
Peki bunu kendine hiç sordun mu bunu ben neden yapıyorum diye
Zamanında beni çok üzdüler o yüzden nefret ve sinir birikmiş
Anladım o zamanda yanında kimse kalmaz ve nasiplerini kaybedersin ondan dolayı ilkin ılımlı olacaksın bir tanı bak güvenilir menfaatçi değil zarar geleceğini düşünmediğinde konuş her insan bir değildir çevrende kötü insanlarda varsa düzgünleri ile yenile
Biraz kendini akışına bırakman lazım, gün sonunda biriyle konuşmak istiyorsan eğer kendini ona hazırlamalısın 😌 kasıntı ve sert olmamalısın
Ama sinirlerimi bozuyolar
Düzgün olanını bul yani, nelere takılıyorsun çok mu seçicisin
Cevrem olmadığı için sanaldan tanışmaya çalışıyorum gerçi cevrem olduda ne oldu hicbiri birini bulamadı bans
Neden bulamadı, erkekler genelde tanışmak ister yani neden böyle olduğu hakkında bir fikrin var mı
Tanışmak için zaten istekleri alıyorum sanaldan ama ciddi göremiyorum konuşmayı bilmiyorlar kufurbazlar saygisizlar ciddiyet yok veya amaç anlık sexs ihtiyacı arkadaş çevrem de bilmiyorum biri bana önermişti baktım adam işsiz güçsüz ya dedim sen ne alaka bu yani nasıl evlenicez değiştim onun haricinde yok olmadı hepsi evlendi ben kaldım geriye
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama elbette nasibin bir yerde seni bekliyordur, biz erkeklerin aklı gözü biraz dışarıda veya anlık seks ihtiyaçları gibi düşünüyoruz. Evlilik düşünüyorsan ince eleyip sık dokumalısın 😌
Olum hiçbişe yapmasan yine yürürler nasıl beceremiyorsun
Lgfodkfkfk bunun için çok çirkin olman lazım abaza erkek çok sg etsen yine yapışırlar sanaldada olmuyorsa bi fb tarzı takın biriyle yüz felan çok göstermeden o zaman inan bana daha iyi ve arzu elde etme konusunda iyi olacaksın
Amacım ksrlk yapmak değil ciddi tanışıp evlenmek bir erkeğin beni istemesi için bedenimide asla sunmam şerefim namusum benim için daha değerli sadece konuşma ve iletism bakımından zayıfım
Haaa öyleyse ciddi düşünecek birini bulman lazım önce
İşte bulamıyorum selamına karşılık versem cinsellik diyolar
Bulduktan sonrada ilk adımı sen at böylelikle o ona karşı duygun olup olmadığını anlar ve ona göre hareket eder
Aman kimin ne dediği kimin umrunda sen boş ver diyenleri ben 8 erkeğin altına yatıp namuslu rolünü namuslulardan iyi yapan kız dışarıda tüm erkeklerle frölt edip tek bir kişiyle temasa girmeyen kızda görmüşüm değişir o
26 yaşında bakireyim bunun bile önemi yok kolum açık diye namussuz damgası yemiştim bi ara
20 yaşındayım bende bakireyim ama yaşıdım çoğu kapalı kız bile en az 2 kişiyle yatmış durumda bende bakire bulamıyorum mesela şu ekonomide bile 1 evim 1 arabam var üzerime ailem evliliği onaylıyor noralde ekonomiyle uğraşıyordum borsa felan şu an yks başladım tıp için iyi bir fen lisesinden mezun olmuştum vs vs bende kız bulamadım sıkıntı durumlar
Devir kötü hemde cok
Çok hemde acayip aynı durumdayız çok takma sende
Doktor bir kocan olsun istiyosan beni elde edebilirsin skskmf
Doktor olan biri ev kızına mi bakar
Hiç sanmam
Evet olanı söylüyorum sadece
Bak ben kolay elde edilirim ay domalıcam galibamıthsjsjrjhebsjkd
Rezil miisn
p*rno
Ergen
Ergen olmak suçmu sen ergen olmadınmı senin çocuk ergen olmacakmı
Sohbet ve iletişim kurmadan elde edemezsin.
Konuşunca sinirleniyorum
Hazır hissettiğin zaman ve iletişim kurmak istediğin kişiyle ol.
Kimseyi begenmiyorm ciddi gelmiyorlar
Böyle mutluysan görüşmek, konuşmak zorunda değilsin.
Dişil ve zarif davranmalısın
Aman sanki bir şeye yarıyor denedik
Normal karşında kankan varmış gibi davran kasma 😊
Ürkütme yavru ceylanları
Senle ilgisi yok. Dogru kisi denk gelmedigi icin
O ne demek oluyor bilmiyorum ya cidden kimseyle konuşamıyorum herkesten nefret ediyorum biktirdilar artık beni ciddiye alamıyorum veya çocuk gbi geliyolar
Dedigim gibi sana gore uygun olani denk gelmemis. Sende o sebeple mesafelisn
Hm olabilir
Yas kac meslek nedir
Mesleğim yok ev kızıyım 26 yaşında bakireym ailemle kalıyorum
Nerede yasiyosun.
Bitlis
Orasi icin evlenme yasi bi tik fazla olmus gibi.
Karsina cikanlar genelde senle uyumlu olmayan tiplermiydi
Ya ben batıdan da çok tanıştım ama olmuyor buradan da tanıştım çevre iller dahil ama yok hepsi beni kullanmak istedi
Kullanmak. maksadi varsa salla zaten.. ciddiyeti yoksa muhatap alma
Nerden anlicam ki çok iyi rol yapıyorlar
Senle yatmak istediklerinde anlarsin ama
az seksi ol olur
Sexsi bir kızı zaten o yüzden yazıyorlar ama edepsizler
olsun ne güzel talep görmek iyidir
Bırak etme sende
Suyuna gitcen
Öğretelim
Zayıf kız candir
Gt yap taktik verim
Cilveli ol dekolteli foto at ellet bilmem sanal sexs yap bunlar mı taktikleriniz?
Hayır tabiki de
Öyle olsa burdan yazardım onu demekki onlar değilmiş
Yazan burdan da yazar
Sen bilirsin 👍
Bende bi dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biraz kalbinde kırgınlık ve özgüven düşüşü hissediyorum, doğru mu? 💛 Sen sert ya da soğuk değilsin aslında, muhtemelen incinmekten korktuğun için zırh takıyorsun. Erkek “elde etmek” diye bir şey yok bu arada, olay enerji meselesi ✨ Sen rahat olup küçük bir gülümseme bıraksan, yarı yolu geçmiş olursun. Kaçmak yerine ortamda kalmayı denesen nasıl hissedersin? 💫