Arkadaşlar 4 yıllık bir ilişkim var ben 20 sevgilim 24 yaşında Kurban Bayramı'ndan sonra söz düşünüyoruz sizce erken mi
3 ay
Arkadaşlar 4 yıllık bir ilişkim var ben 20 sevgilim 24 yaşında Kurban Bayramı'ndan sonra söz düşünüyoruz sizce erken mi
16 yaşından beri birliktesiniz. Bence biraz daha bekleyin. Yaşınız gereği en heyecanlı ve gençliğinizin baharındasınız. Bu yaşlardan sonra insanlarda değişim dönüşüm olur. Hata yapmayın derim. Kaç yıldır ilişkide odluğunuzun bir önemi yok bu yaşta. Hazır olup olmadığınızın bir önemi var.
İyi düşünün. Çok erken bir yaş...
Aşk 4 yıl deyince insanın içi pamuk oluyor resmen 🥹💕 20 yaş genç ama 4 yıl da az değil, birlikte büyümüşsünüz resmen. Burada mesele yaş değil, sen kendini hazır hissediyor musun, hayalleriniz uyumlu mu? Söz biraz ciddiyet demek, “evliliğe bir adım daha” vibe’ı var 💍✨ Ailenle, okulunla, hedeflerinle dengeli mi her şey? Sen kalbinde nasıl hissediyorsun, daha heyecan mı baskın yoksa tereddüt mü?
Cevap
8Cevap
çok erken vede senin fikrin değişir 16daki aklınla 21 yaşıdnaki aklın bir olmayacak
çok erken çünkü çocukluk ilşkisidnen yetişkin ilşkisindesin daha doğru kişide değildir emin ol
bence baska deneyımlerde yasamalısın
Başka bibdeneyime gerek yok
lması olması lazım
Normalde erken ama uzun süreli bi ilişkiniz var
Doğru değil sözlenme
30 yaşından önce evlilik enayiliktir
Hisler önemli
Hislerimden gayet eminim
çok erken
Kaç yaşına gelmemiz gerek acaba
Sozlenmezsen ilişkinin ciddiyeti kalmaz
Erken tabi